Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Yarın 2 de taksim meydanda buluşuyoruz isteyen gelsin :)[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben! ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 gelin gelin benim gibi bir zebaniyi de görmüş olursunuz :) yoksa ben bir kenarda gizlensemde herkez gelince mi çıksam... Gelirken beni görüp geri dönerler filam yazık olmasın buluşmaya :D[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ha birde meydan yerine Kızılkayalar'da buluşsak. Taksime ayak basar basmaz direkt oraya koşuyorumda ... paticik tayfasıda oraya gelse hem bi tava burger partisi gibi bişey yapsak önden güzel olmaz mı[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 abi bana kılmısnız ya ne zana işim olsa bişi yapıosnuz haftanın 7 gügnden 2 günü işim oluo direk mişelt programları yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Alışırsın hocam.. 3tür prawlerla buluşma olayını kaçırıyorum e bu dördüncüsü tutturucaz bu sefer azimliyiz... sende çok önemli değilse gel be.. hem işin bitincede gelebilirsin..[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 benim derdim praw deil onu görüüoruz zaten orda ya da burda yabancı deil o da ortam olcak işte ondna[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 meydanda buluşalım derim önce bir[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 . [Bu mesaj Selamon tarafından 12 August 2003 05:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 adam editlemi_ ya1p valla :)[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 eeh hergün de taksimde buluşuyorsunuz be :) ulan hergün hergün olmazski! [çüş! /ema][hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own [Bu mesaj Emaleth tarafından 12 August 2003 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 koysalar kaç yazar??[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 gönül yazar kadir inanır...[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 de get ne tabusu[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 heyt ulan bende gelicem aksam 5 veya 6 gibi acilin Sir Gawain sizi sereflendirecek kiliclarinizi alin gelin ..........[hline]Forcedata Hosting icq : 165859149 Sintisyzer, 23 July 2003 15:42 tarihinde demiş ki: dalga gecmeyin gariple :) benimde kollarım inek memesi gibi olsa beni de tanıumazlardı[/b] Prawler, 09 Ağustos 2003 18:42 tarihinde Hayri Usta Mekaninda demiş ki:İneğim ulan o kadar işte sizde benim gibi olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yapamadınız mı hala siz şu taksim toplamasını[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 13 agustos oluo yane bu ne bilem gece 4 de yazmis :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar