The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ben Frontpage i kullanarak 3 parcali bir site yaptim, www.neverendinglegends.tr.cx simdi ben bu sitedeki bolumleri ayiran ve Frame denen cizginin yok olmasini istiyorum, Nasil yapabilirim,? veya hangi komutu yazmak gerek, Cunki frame propeties then herseyi denedim , Lakin inceltmek disinde bir halt da edemedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ehe sen frontpage kullanarak hata yapmıssın basta babalar gibi dreamveaver kullan derim sana... propartşes de alphasını 0 lamak veya transparan yapmak gibi özellik olması laızm[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 index.htm dosyanda biraz değişiklik yaptım.. Kodları açıklamıyım kendin anlayacaksın yapılan değişiklikleri.. En iyi web editör? Bence notepad ;) Enjoy! NeverEnding Legends Bu sayfa frame sistemi kullanarak hazırlanmıştır fakat browser'ınız bunu desteklememektedir. Lütfen Internet Explorer türü bir browser kullanınız.. [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ciddi ise yaradi. Cok saol. [Bu mesaj The_Guardian tarafından 12 August 2003 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar