Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Surround'ı kapa oyun seçeneklerinden, düzelebilir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 acıkcası ben beyenmedım :)[signature][hline]Cs FoReVeR terminator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 buradaki kapı nası acılıyo euhueheu[signature][hline]FİLTHY PLAY!*********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oradaki kutular var yanındada health pack var o kutulardan kapının üstündeki çıkıntıya ordanda yükseğe zıpla delikten canavar çıkacak delikten gir. Valla oyunu 640&480 low qualityde kasa kasa oynuyabiliyorum p4 2.8ghz 512 ram ati radeon 9200se64mb ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ahh ben söyleyecektim adam önce davranmış :). Bu arada Fistan'da 7800GT var, sövebilirsiniz (içinizden).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Oyun sırf Doom 3 motoru olduğu için kaldırıyo yoksa minimum sistem gereksinimleri Quake 4 Minimum System Requirements English version of Windows 2000/XP Pentium 4 2.0 GHz or Athlon XP 2000+ Processor 512MB RAM 8x speed CD-ROM drive and latest drivers 2.8GB uncompressed hard-drive space, plus 400MB for Windows swap file 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers 100% Windows 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers DirectX 9.0c included 3D Hardware Accelerator Card required 100% DirectX 9.0c compatible 64MB Hardware Accelerated video card and the latest drivers ATI Radeon 9700 ATI Radeon X300 Series ATI Radeon X550 Series ATI Radeon X600 Series ATI Radeon X700 Series ATI Radeon X800 Series ATI Radeon X850 Series NVIDIA GeForce 3/Ti Series NVIDIA GeForce 4/Ti Series NVIDIA GeForce FX Series NVIDIA GeForce 6 Series NVIDIA GeForce 7 Series Multiplayer Requirements Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP) Supported Internet play requires broadband connection and latest drivers LAN play requires network interfaces card and latest drivers böööööööööööööleeeeeeeeeeeeeeeeee çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 9200SE de iğrenç ötesi bir şey ama :(. 64bit ve 64mb oggh. Onu çöpe at bence :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 12 Kasım 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sipari olsa alacam yenisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 grr bitiremedim şu oyunu.vakit buldukça giriyorum fakat bi yerde gıcık oldum gezdim tozdum geçemedim. karşılıklı iki tane monitörü çalıştırıyorum başlıyo alarmlar ama ne yapcagımı bilemedim.koca kanlı canlı şeyin etrafında bişiler dönüyodu onları yok ettim ama ne yapcagımı bilemedim burda sonra.[signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet!The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @ Silphatos :'( zaten grafikler yeşil çıkıyo moralim bozuldu, sen de üstüne eziyosun, oh :PpPp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bendede yeşil çıkıyor ben onu nvg sanıyordum ühüüüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yeşil çıkmasının nedeni Pixel Shader 2.0 desteklememesi kartlarınızın.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yani kötü olsunda yeşil olmasın diye birşey yokmu ben nvg diye oynuyorum öyle zaten mimimumun çok altında kartım doom3 engine kullanmasa kaldırmayacaktı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ekran Kartım'ın özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 "Pixel Shader Version 1.4" diyor[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abi ben nası geçcem burayı onu bi şeediverseniz? :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Eski bilgisayarımda hata verince çakıyodum düzeliyordu şimdi çaksam düzelmezmi yada bunu düzelten fix var mı yoksa döverim pcyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ahh ahh makinamız ucundan kaldırabilse de oynasak[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 oyunu yuklerken cd-key yazıyoruz oyuna girince bende bidaha cdkey isiyo sizde de istedimi? arkadasıma kurunca istememişti çunku?[signature][hline]MrEryan LvL 50 on recursion MszE LvL 24 on recursion Turquaz LvL 31 on Vector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aktivasyon falan diyorlardı ben bilmiyorum mevzuyu ama forumları bi araştırsan açıklamasını görmiştüm bi yerde[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Olay şu internetten doğruluğu kontroll ediyo seni pis korsancı diyo niye kopya alıyon diyo sana firewallından quakein internete bağlanmasını engelle birdaha sormaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bugün aldım oyunu grafikler falan ultra highda rahat çalıştı ama korktum :D bunaldım böyle bi acaip oldum ahah :D[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar