RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 [spo1=Ssx On Tour Image][/spo]Ellerim Donmaya Başladı! Efsane yeni bir dağda geri dönüyor.Bu kez daha farklı bir yüzle karşımıza çıkıyor.Oyunumuz bu kez eski seriye göre biraz farklılaşmış.Bunlardan birisi tabiî ki seçmiş olduğumuz board'umuzun türü.Artık meşhur çiftli kayak takımlarıyla da oynayabiliyoruz.Bu SSX oyunları tarihinde bir ilk.Bu kayaklarla yeni hareketler yapmak da mümkün.Üstelik seçenekler de eskiye oranla artmış bulunuyor.Aman Tanrım Hiç Birşey Duymuyorum,Sanırım Supersonic Patlama Benden Geldi! Oyunda hızı muhteşem bir şekilde hissediyorsunuz ve eğer yeterince hızlandırıcınız varsa, gerçekten çok akıcı bir hıza ulaşıyor.Bu özelliği de serideki SSX'lerden daha hızlı olmasını sağlamış.Bu da tabi ki benim gibi adrenalin hastalarına iyi geliyor.Fakat arada sırada bazı yavaşlamalar oluyor.Bu sorun serinin ilk oyunundan beri sürüyor.Emektarın Son Görsellikleri Olsa Gerek. Karakterimizin aşırı hızlandığı zamanlarda görüntünün 60 fps hızında ne kadar güzel aktığını anlayabilirsiniz.Diğer efektler de oyuna çok güzel uyarlanmış,mesela ağaçların üzerinden atlarken veya bir Cafe'nin içerisinden geçerken oyun çok hoş görünüyor.Fakat gelin görün ki o kadar karmaşayı yarattığınızda ise görüntüde yavaşlama oluyor.Oyunumuz genelde kapalı ya da gece gibi olan zamanlarda geçiyor.O yüzden atmosfere sis hakim diyebiliriz.Geriye kalan kısımlarda benden tam not alıyor.EA Sen Oyun Firması Mısın? Gelelim oyunumuzun en güzel kısmına.Doğrusu EA hiç üşenmemiş ve yapıma aralarında Iron Maiden,Scorpions ve Def Leppard'ın bulunduğu müthiş bir müzik arşivi eklemiş.İstediğiniz şarkı çalmıyor mu?Hemen start düğmesine basıp audio kısmına girerek istediğiniz havadan şarkıyı çaldırabilirsiniz.Bu da ayrı bir tat katmış oyuna.Hatta bir ara oturup sırf bu müzikleri dinledim diyebilirim.Eğer biraz da olsa rock müzik seviyorsanız,bırakın müzik sizi içine çeksin... Daha Detay Mı İstiyorsun? Tamam Öyle Olsun!Al Sana Detay!...[signature][hline]Rage Against The MachineLights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!!Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi threadin basligini sex on tour okudum ya yok otesi.. noluyo diorm .. ahahaha[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aynen ya sex okudum dedim ne oluyo..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya arkadaşlar Sex On Tour diye oyun olur mu yahu? Tamam istisna oyunlar varda,neyse...:D[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya ben anlamazdım bu oyunları millet nası oynuyo diye düşünürdüm harbi zevkliymiş oynamak :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sanırım bu oyunu oynayan başka hiç kimse yok? Büyük bir kayıptır PS2'nin şu son günlerinde..[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bundan önceki versionu nasıldı oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Olağan üstüydü zaten EA Big ortaya çok renkli ve eğlenceli oyunlar çıkartabiliyor,NBA Street gibi... Ama geçen oyunlar doğrudan snowboard tabanlıydı,bu sefer ise karşımıza kayak takımlarıda çıkıyor ve oyun daha renkli bir hal alıyor...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 İlk SSX çok hoşuma gitmişti , "oyun budur" dedirtiyordu.Daha sonra SSX 3 ü aldım oyun çalışıyormu diye denedim 1 yıldır daha dokunmadım, nedense soğumuşum SSX den. Ama yeni oyunda rock star larından oluşan bir süpriz yapmışlar , kesinlikle denenmesi gereken bir oyun diye düşünüyorum.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar