Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serdar bilgili @ NTV


tunch

Öne çıkan mesajlar

ya bıakın serdat bilgili kongre üyesi yaptığı adamların hepsi ya fenerbahceli ya galatasarylı mal mal konuşcak bjk olduğundn şüphe ediyorum zaten[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol
sorular önceden kurulmadan nasıl bir program olabilir?
yani hangi programda sunucu aklına o anda geleni sorar ki zaten?

elbette soracağı soruları da önceden Bilgili'ye söylemişlerdir cevap veremeyeceği soruları önceden söylesin diye, en azından ekranda söylesin buna cevap veremem diye mesela

bunda ne var ki[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunda şu var, eğer 1.5 yıl aradan sonra hakkında ortaya sürülen iddalar hakkında bir programa çıkıyosan o iddaların en azından soru olarak karşına gelmesi gerekir. Programın büyük bir kısmını izledim belki kaçırdığım bir kaç yer olmuştur ama izlediğim kısımda serdar Bilgili'nin en büyük hatası diye bahsedilen Beşiktaş'a üye yaptırılan 18 yaş altı kişilerin ve yine belli kişilerin fabrika iişçileri konusu hiç açılmadı. Aynı şekilde Serda Bilgili'nin isim vermeden suçladığı Yusuf Namoğlu telefonla bağlanmak istemesine karşılık cevap hakkı verilmedi. Kendisine "müfredat dışı" soru sordurulmadı.

Tabi ki bir televizon programında konuk olacak kişiye önceden sorular verilebilir bunda garip bir durum yok ama eğer verilen sorular içinde onu sorma bunu sorma dendiyse veya daha da kötüsü sorular sunucuya bizzat Bilgili tarafından verildiyse bunda bir yanlışlık vardır.

Ayrıca programın başında kendisine sorulan bir soruda "bu soruyu daha sonra tekrar cevaplayacağım ama" diyerek başlıyorsa ve programın son 10 dakikasında o soru tekrar hiç sorulmamaış gibi program akışı bozulmasın diye kendisine tekrar soruluyorsa bence bu yapılanın gazetecilik ile uzaktan yakından alakası yoktur.[signature][hline]rtc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"ben yapmadım, öyle şey olmaz, buna inana gerzekalıdır, orda herkes gördü" vs. e şimdi bu adam hakkındaki iddia ları yanıtlamış, kamu önünde temizlenmiş mi oldu. ayrıca güntekin onay a da yakıştıramadım hem soruları hem programı...

külahıma anlat[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani bütün programlar dediğiniz gibi olsa, bütün sunucular bahsettiğiniz gibi gazeteci olsa (ki niye onu da bilmiyorum, tv programı sunan birinin gazeteci olması ya da gazetecilik etiğine uyması mı gerekir) diyecem ki haklısınız

öyle program varsa haber verin de izleyelim kaçırmadan

kimse Bilgili'ye gidip de programa çıkaralım seni dememiştir, kendisi eline soruları ve cevaplarını da alıp (tabi ki işine gelenleri) bir programda beni konuk edin plskthxbye demiştir

Sinan Engin öyle olmadı mı? hakemlikten "atılan" Ali Aydın öyle olmadı mı? hangi programda böyle bir durumdaki insan çıkıp da sorular karşısında ezilmiş büzülmüş rezil olmuş?

ekleme: bu arada dün bu adam kraldı, bugün başkası kral (hani istifa etcem, bak ediyom, kandırdıııım etmiyom diyen var ya o), yarın bir başkası gelince de bugünküne böyle sayıp söveceğinizden de eminim ;) onursal başkan, başkanların başkanı, en başkan Süleyman Seba bile öyle olmadı mı? (yanlış anlaşılmasın, Seba gibi bir yönetici bir daha zor gelir, saygımız sonsuz kendisine...)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Kasım 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nevberos,14 Eylül 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
Bir Beşiktaşlı olarak üzülererek söylüyorum bu bir hikaye değil gerçeğin kendisidir.Burda olayı planlayan ve uygulayan 3 kişi vardır.Serdar Bilgili-Aziz Yıldırım ve Serdar Bilgilinin aradığı ve bu olayı uyugulamaya koymasını istediği Beşiktaş klübünün en etkili ismlerinden birisi.Bu kişinin kim olduğu konusunda biraz kafa patlatırsanız o zamanki olayları biraz düşünürseniz bulursunuz eminim.Ha bu olay hiç bir zaman kanıtlanamayack.Çünkü ne Serdar Bey'in ne Aziz Bey'in böyle bir şeyi açıklayacağını düşünmek bile yersiz.Sadece o 3. kişi o bir gün anlatabilir bunu.Oda ancak 50-60 yaşlarına felan geldiğinde olur.

Sonuç olarak olan olmuştur.Bir gün bu olayın detaylarıda anlatılsa nasıl bir kumpasın kimler tarafından nasıl kurulduğunu duyunca dudaklarınız uçuklar.Yazacak çok şey var ama olay farklı boyutlara gideceğini düşünürek yazmıyorum.Sonuçta asla kanıtlanamayacak bir olay bu.Ama gerçekte bu malesef.
Seni unutmadık Serdar Bilgili.Hiç Unutmayazacağız...

Serdar Bilgili ısrarla "Şampiyonluğu sattığımı söyleyenler şerefsizdir" dedi. Ancak Tuğrul Yenidoğan Sinan Engin'in o dönemlerde Divan Kurulu'na yazdığı mektupta şu cümlenin altını çizdi: "Serdar Ocak ayında başkasının kayığına binerek, dümeni onlara teslim etti. Mayıs ayına geldiğimizde kayık batmıştı."

Dökülün bakalım dökülün biz biliyoruz zaten sağır kulaklarda duysun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...