kartalmania Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 arkadaşlar az önce diezde kekurkuaka çıktı daha civciv olmama rağmen 7-8 kere ölmeme rağmen onu kestim tabi lvl düştü ve 80-90 potion kullandım paraya yanmadımda içinden sadece 544 coin ve mage silk robe çıktı hani bunun bossluğu yawwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 :D:D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 doğaldır her boss drop vermez[signature][hline] Boni Chita xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 her boss tan item düşse Ujio kral olurdu asgkdgnkfhgasf[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:110k+ Clan:Sacred gitmee yalvarırım yanlız koma beni bebekkk dünyalara güzeli biricik bebekk hasret ateşiyle kül olmuşum ben bebekkk alem yıkılsa ararıımmmm bebek güzelll bebek tatlı bebek nazikk narinn bebekkkk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mesela bugün 4 df 1 dt kestik sonuç +8 kafası çıktı[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lol yeni server gelmiş :P NOT IN SERVER isimli :PBunlar ne yaptıgını bilmior xD EDIT:Tabii ki yeni server falan yokta 4, serverler şuan NOT IN SERVER olarak gözüküor [signature][hline] Boni Chita xD [Bu mesaj ShadowFax tarafından 29 Kasım 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 azunaa[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 NOT IN SERVICE düzeltmek istedim yanlış anlamayında adama laf sokuyo falan die bugün ne desem olay çıkıyor[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: holigun_tr, 29 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki: NOT IN SERVICE düzeltmek istedim yanlış anlamayında adama laf sokuyo falan die bugün ne desem olay çıkıyor aa evet ölede oabilir yanlış okumusum ^^[signature][hline] Boni Chita xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kartalmania Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hayır hayatımda ilk defa boss kestim yani bişi çıksa ii olurdu dimi yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 alışırsın[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar