delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 atvde yayinlanan nefes nefese die konusunu hala cozemedigim bi dizi var nese orda rockci kizimizi oynayan kisi kimdir neyin nesidir bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bizim okulda çekiliyo o ama konuyla ilgisi yok olsun[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hiç izlemedim walla çok aptal bir diziye benziyodu reklamını gördüğüm kadarıyla... [Bu mesaj jksqe tarafından 28 Kasım 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya lise konusu kaliteli olursa çok izlenir ya...çalışmışlar herhalde pahalı olmuştur ama 1 şeye benzemiyor ya.çok abartılı kıyafetleden başlayarak sanki lise deyince akla sevgili için yapılan az olmayan miktarda hırsızlıklar geliyor.bu ne yaa?işte genel olarak izledim ve özetledim ama tavsiye etmem.tek kelimeyle berbatt[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben diziyi sormadımki ordaki rockçı kızımızı bilen varmı die bi soru sormuştum dizi saten .oktan onu geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ismi google'da soyadı ara.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 only_devil kawdes ne kadar cok "yaa " demişsin yaa.:D bende sınırlenınce her cumlenın sonuna ya koyarım sen cıdden sın9ırlenmıssın heralde konuyu gorunce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar