delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 atvde yayinlanan nefes nefese die konusunu hala cozemedigim bi dizi var nese orda rockci kizimizi oynayan kisi kimdir neyin nesidir bilen varmi?
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bizim okulda çekiliyo o ama konuyla ilgisi yok olsun[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hiç izlemedim walla çok aptal bir diziye benziyodu reklamını gördüğüm kadarıyla... [Bu mesaj jksqe tarafından 28 Kasım 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya lise konusu kaliteli olursa çok izlenir ya...çalışmışlar herhalde pahalı olmuştur ama 1 şeye benzemiyor ya.çok abartılı kıyafetleden başlayarak sanki lise deyince akla sevgili için yapılan az olmayan miktarda hırsızlıklar geliyor.bu ne yaa?işte genel olarak izledim ve özetledim ama tavsiye etmem.tek kelimeyle berbatt[signature][hline]All I can do is try...
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben diziyi sormadımki ordaki rockçı kızımızı bilen varmı die bi soru sormuştum dizi saten .oktan onu geçin
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ismi google'da soyadı ara.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 only_devil kawdes ne kadar cok "yaa " demişsin yaa.:D bende sınırlenınce her cumlenın sonuna ya koyarım sen cıdden sın9ırlenmıssın heralde konuyu gorunce :D
Öne çıkan mesajlar