Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yaw Zabrak Artisan olurmu Ben Zabrak olmak istiom ama artisan da olmak istiom size robot yapıcam arkadaslar.. Ha bide Architect oluyom . Char Soole: Master Artisan Master Droid Engiii Master Architect Novice Marksman(pistolde 4 uncu seviye) Novice Pistoleer(burda da kalan puanlari harcadim) Sonucta fazla ole savasa fılan gırmıyecem yaratıklardan kurtulmak ıcın .. Bu karakter Nasıl bi fikir aliyim lutfen..[hline]Smanchi N'rtoN Novice Artisan Novice Marksman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 master artisan olacagina master pistoleer olursun [Bu mesaj tunca tarafından 08 August 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 master artisan in getirdigi ozellikler bana daha yardımcı olucak gıbı sonucta asıl olan artisan lık yani artislik yapmayin diom Tunca bey :p Dur ole de bi bakiim ama Master artisan liktan neler kaybedicegim onemli sonucta warrior olmuycam, herkes Gladiotor modunda! Savasma Sevis olayi yani![hline]Smanchi N'rtoN Novice Artisan Novice Marksman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 teras kasi master master rifleman exploring 4 geriside medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 master marksman master scout mater bountyhunter medic 3 level olay ve skill ler bitmistir. buradan 3 master ve bende olan bir mba masteriyla sırtım yere gelmez ahahahahahaha (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ay ben kafayi yerim. oyunu alinca birileri yardim etsin zivanadan cikmamam icin. yahu eclipsede artisan acip imperiallerin cok oldugu bi yerde rebel fighter mi acsam ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 droid engineer bi seferde kac droidi bulundurabiliyor, 6-7 tane battle droid yapsam ortamlara ciksam dagitir miyim ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ortamlara çıkıp dagıtmak istiyosan creature handler ol bence master CH olup 3 tane rancorla baya bi ortam dagıtıyosun ( droidlerin güçlerini bilmiyorum ama rancor kadar etkili olacaklarınıda sanmıyorum ) tabi bana sorarsan tavsiye etmem :) oyunu zevki kalmıyo bi dolu deli yaratıkla takılınca ps: oynadıgım cogu oyunda pet classlar pvpde pek iyi diillerdi yakında sonyde bi ayar çeker bunlara ( uoda tamerlar iyi demeyinde heh pvpde rezil ediyolardı tamerları ) o yuzden pvp için bence daha degişik bi char uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 e abi hala ch diyosunuz ya. eger ch oyniycasam giderim uo oynarim ne farkli olcak. master droid engineer olunca yapilabilecek droid ve modlar etkili olabilir belki. hem de hem ticari hem aksiyon char gibi olur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ben de zaten empireye karsi savasmak icin droid engineer kullanicam demiyorum. artisan char olarak onu acim diyorum. hem de modlar, cipler ilerde cok fazla secenegi cikar onun onu acik meslek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ya bi de savasci meslekler birbirine cok benziyo be abi. nerdeyse her silah turu icin bi meslek konmus. pistoleer, carbineer, hede hodo. boyle olmaz ki. ne biliyim bi savasci olur bircok silahi kullanir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 UOdaki gibi gidipte dragonu tameliyip ortama dalamıyosun ama burda hayvanını bebekken egitiyosun sonra buyumesini bekliyosun ( 5gündü büyüme süresi ama 10 güne çıkarmışlar sanırım ) ona komutları ogretiyosun :) oyun oynatıyosun ( tricks heh ) duygusal bag bile oluşuyo aranda :) ayrıca ch petlerinide satabiliyosun ( tabi alıcının novice ch olması lazım peti kullanabilmek için ) yanında bi hurda yıgını dolaştırıcagına etten kemikten olan seninle oyunlar oynayan, elinde yetişen DB yemedigi halde yinede ham sıfırlandıgında üzülmene neden olan güzel bi yaratık yetiştirmek daha zevkli cipidi biip buup eden şeyi napcan kafa ütüler be ayrıca bi kendine bi pet bulmak için gezegen gezegen dolaşmak tehlikelerle karşılaşmak onun yarattıgı macera zevki hepsine degiyo he tabi sen anlamazsın bunları git droidlerini yap bi gün chipinde sorun çıktıgında yanında infilak ederse öldügünde anlarsın bunu ( heh tabi böyle bi olay söz konusu diil ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 VAR ZATEN ,1 PARCA SAKİN OLSAN OLAYİ COZECEN AMA DUR BAKALİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yahu pet tamingle star wars bagdasir mi ? hangi yildiz destroyerinde pet gordunuz ? hoth savasinda petle mi saldirdi empire. haaa haaaaaaaaaaaa ? abi pet. yahu droid daha uygun sw evrenine.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 farmer olcakti var mi ciftcilik olayi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 heh siz aldırmayın unitye :) bu tarz mesajlar atmayı sever o ( siz ciddiye alırsanız dahada sever ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 olm efendi gibi sorduk farmer var mi diye ne yani simdi cevap vermiyceniz mi. ben ciddi ciddi dusunuyodum farmeri. gercek hayatta yapamiyoz bari mmorpgde yapalim sakin sakin. hem bi urun kaldirir parayi gotururuz. bahcecilik daha da iyidir herhalde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yahu yok mu ciftci meslegi[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yok hoca onun yerine micro floralar var enerjiyi koy bakim parasinida öde uretsin sana ne istersen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 tuh be bi oyunda da soyle ciftcisinden yemegine normal bi ekonomik sistem olsayi keske.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 pet olayina kesinlikle ayar lazim, kediyi saliyosun ortaliga senden krali yok ister jedi olsun ister bh olsun ne olursa olsun pete damage bile veremez adam gibi. cok sacma olmus yane oyunda tartismasiz en guclu adamlar creature handlerlar. Gecen 2 tane hayvani daldirmislar birbirine sehirde tam 15 dakka vurustular hic biri olmedi varmi boyle 1 olay, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar