Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu konuda okul büyük bi etken bana göre okul var dert var ;) mesela şuan okulum yok ocakta başlıyacak ne karışan var ne eden 1 senedir boş boş oturuyorum ha böylesi çok mu güzel hayır keşke okul olsaydıda karışan olsaydı demekten alı koyamıyor insan kendini[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 aynı sorun birçok çocukta var ders çalışınca insanız çalışmayınca yaratık oluyoruz bende çözemiyorum ama idare etmeye çalışıyorum.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ayni seyi yasadim uzun sure. bi yastan sonra yapmiyolar. universiteyi baska bir sehirde okursan muhtemelen 3-4 aylik bi ayriliktan sonra cok degisecektir davranislari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Nasıl alıştırmışsan öyle gidiyo işte:) ben ufaklığımdan beri gezmeye tozmaya alıştırdım, gezmeyince bana kızıyolar:P Tabi okul hayatı da çok önemli bu davranışlarda.[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Koşullara göre iyi davranmaz bence, sen öyle sanarsın sadece.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar