Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kosulsuz sevgi

dory

Öne çıkan mesajlar

Annemle ilişkimiz cok garip. Ona yardım ettigiğimde, ders caliştigimda ve evde oturdugumda (özellikle de bilgisayardan uzaksam) dunyadaki en iyi evlat benim. Benimle konusur ve sordugum sorulara gulumseyerek yanıt verir, hersey cok iyi.
Fakat biraz gunu kendime ayırdıysam, ona yardım etmediysem veya az ders caliştiysam, evi ve kendime ayırdıgım saatleri bana zehir eder. Surat asar, sorularımı duymaz 2. defa tekrarladıgımda azarlar. bidi bidi laf sayar.Şimdi ben bunu neden yazdım? Tabiki bugun de aynı sey oldu ve ben ders calişmak ve ev temizlemek yerine wow oynadım. Suan yuzume bakmıyor cevap vermiyor veya tersleyerek veriyor.

ve karar verdim, ilerde birgun bir cocugum olursa onu evişi yapmasına veya ders calişmasına gore sevmicem, kendini kotu hissetmesine izin vermicem.[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bendede var. ders çalışırsam benden iyisi yok gelde bilgisiyar başına oturunca gör birde..
D.P: senin anne'e özel birşey degil yani[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir.
Sosyal ağlarda paylaş

bnm annem de bazen ole oluyo..o zmn haliyle kiziyorum ona..
ve hep bnde ayni karari veriorum ilerde oyle olmicam diye..
ama mesela bn cok nete grdiysem kizio..cunku ona sirtimi donmus konusmuo durumda oluorum..o bnmle bazi seyleri paylasmak istio annatmami istiyo..o zmn da hak veriorum..
ole iste[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Sosyal ağlarda paylaş

Bende annemde babamda ve kendimde gördüğüm hataları ilerde çocuğum üzerinde uygulamamak için aklımın bir köşesine not alıyorum ama yer doldu upgrade e gitmek lazım.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

@Asteroth
bence sen bu yüzden patiye girmemelisin.
edit: olay WOW degil. vb.. olaylar[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir.

[Bu mesaj Zergling tarafından 27 Kasım 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

legbranın bana soyledigi bi laf var "yontem farkli amaç aynı" diye, hepsi iyiliğimizi istiyorlar ama bazi anne-babalar cocuklarına guvenmeyi bir turlu beceremiyorlar. Ne zaman calişmam gerektgine benim karar verecegimi ve en dogrusunun bu oldugunu anlatamıyorum.

@Asteroth
ne alaka wow be dasdas
[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!

[Bu mesaj dory tarafından 27 Kasım 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar bazen bana da yapıyolar! hayır anlamadığım kız diiliz ki temizlik,lisede okumuyoruz fazla ders çalışmak ile ilgili olsun anlamadım gitti!

Not:kız arkadaşlar alınmayın sadece size yapılan bişeyin erkeklere söylenemeyeceği için yazdım![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 27 Kasım 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence sen kendini annenin yerine koysan bi nebze de olsa hak verirdin yani onun açısından bak bi de olaylara. empati yapmak lazım. ya da başak bişey vardır ondan öyle davranıyodur. olayların derinine inmek lazım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

ya biz ne kadar büyürsek büyüyelim onlar bizi hala küçük sanıyolar ve gözlerinde hep öyle kalıcaz! ama bazen düşüncesizce onları üzdüğüm oluyor ve sonra sinirlerim yatışınca yaptığıma pişman oluyorum.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben annemi üzmemeye çalışıyorum çünkü bi beddua ettimi kesin tutuyor. çok pis tırsıyorum yani.. ama herkes için geçerli değil tabi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Sosyal ağlarda paylaş

aynen yaaa
arkadaşla da öylee
borç verince kardeş oluoruzzzzz ama maçı izlemeye gitmeyince şerefsiz oluyoruz.....
neyse bundan sonra bencil olcam kazancam bilader. .. en faza 4-5 kişiye değer vercem hayatımda[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zergling, 27 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
@fede
adres versene geleyiyorum merak ettim anneni.. (magery) 100 herhalde ?

ama harbi öle ya hayret edilcek bişey

örnek :
-olum üsütüne bişey al yağmur filan yağar
-anne salla ya havaya bak
- 1 sa sonra dışarda sırılsıklamım :D WTF[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...