Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzaktan yardım çağrısı ?

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Yahu bu nedir ? Arada sırada uzaktan yardım çağrısı beklenmedik şekilde iptal edildiği için sistem kapatılıyor diye bir mesaj çıkyor zınk diye ve bir dakika içinde bilgisayar yeniden başlıyo. Bu hata nedir anlamı var mıdır yoksa bill gates in bi enteresanlığı mıdır nasıl çözülür...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

uzaktan yardim cagrisi normalde orjinal windows XP'nin yeni support seklidir. Yani amerikali orjinal windows sahibi arkadaslarimiz bu sistem sayesinde bilgisayarlarini windows'un support sistemindeki sorumlu kisilerin ellerine birakirlar. Adamlarda essek gibi hizli internet oldugu icin bu isle ilgilenen amcam direk bilgisayara baglanir ve sorunu cozer.

Bu sistem birsekilde aciksa kapat, yapabiliniyosa uninstall et (windows bileseni ekle/kaldir?). Baska bir olasilik da bir hekir kardesimizin bu sistemde bir acik buldugu ve senin bilgisayarinla oynadigidir. Bunun icin XP'nin tum hotfikslerini cekmeni tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...