Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Yahu bu nedir ? Arada sırada uzaktan yardım çağrısı beklenmedik şekilde iptal edildiği için sistem kapatılıyor diye bir mesaj çıkyor zınk diye ve bir dakika içinde bilgisayar yeniden başlıyo. Bu hata nedir anlamı var mıdır yoksa bill gates in bi enteresanlığı mıdır nasıl çözülür...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 *!kasap ruhludur* formatı gelmiş onun format istiyo!!! zamanında bana da olmuştu o. bi süre sonra kendiliğinden geçmişti ama en son format attığımdan beri hiç olmadı[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 uzaktan yardim cagrisi normalde orjinal windows XP'nin yeni support seklidir. Yani amerikali orjinal windows sahibi arkadaslarimiz bu sistem sayesinde bilgisayarlarini windows'un support sistemindeki sorumlu kisilerin ellerine birakirlar. Adamlarda essek gibi hizli internet oldugu icin bu isle ilgilenen amcam direk bilgisayara baglanir ve sorunu cozer. Bu sistem birsekilde aciksa kapat, yapabiliniyosa uninstall et (windows bileseni ekle/kaldir?). Baska bir olasilik da bir hekir kardesimizin bu sistemde bir acik buldugu ve senin bilgisayarinla oynadigidir. Bunun icin XP'nin tum hotfikslerini cekmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 denetim masası > yönetimsel araçlar (ne isim ama) > hizmetler içinde söylediğin servisi devre dışı bırakırsan sorunun çözülecektir sanırım :)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar