Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane Devam Ediyor... ( -=:: BMW M6 ::=- )

Bert

Öne çıkan mesajlar

Kusura bakmayın ama M6 ya250000 euro vereceğime orada mis gibi porsche 911turbo var, F430 var.
Hadi deseniz ben 250k euroya bmw 760li full otuboku var alcam, tamam derim ama M6 ya 250k euro değmez bence. Sonuçta BMW.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Sosyal ağlarda paylaş

Duelist o nasıl video öyle:D Çok güzelmiş elleirne sağlık.
Videoda M6 gidioken dedim nasıl oluyor bu, sonra fabrika verilerine baktım M6 nın 0-200=12sn, turbo nun 0-200 13.1 sn.
O zaman acı gerçeği kavradım:P
Tabii burada bmw büyük hacimli motorun ve 10 silindirin hayrını baya bir görüyor. O zaman bende önerdiğim arabayı değiştirme hakkına sahibim:P
kardeşim o kadar paraya 250k euroya m6 alacağıma
911 turbo S alırım sonra da M6 lara el sallarım:)
(buna da cevap vermeyin elimde 1 seçeneğim daha var onu sona sakladım)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paramecium, 28 Kasım 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
selam,

ben bmw'nin yeni tasarımını bekliyorum. bu tasarım serilerine pek yakışmadı. bana göre tabiki. mercedes bile tekrar düzeltmeye başladı tasarımlarını.

saygılar.

ben 6 ve 7 serisinin tasarimini beğeniyorum ama 5 ve 3 un tasarimini beğenmiyorum acıkcasi.

@JsH

bir de m6 vs 911 turbo standing start video var o daha da guzel bir goz ar derim

TIKLA SEYRET/inmez

[Bu mesaj DueLisT tarafından 29 Kasım 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

M6 ON THE DYNO WITH SUPERSPRINT EXHAUST[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...