virU Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 nebulayı age of shadowsta çalıştırmayı denediğimde şu hatayı alıyorum. -- failed to open 'multii.i2x' from HD using a maximum install. Either this file is not readable, yoru system needs to be rebooted, or the file does not exist and you either need to reinstall or switch to a non-maximum install. -- bu dosya nebula setup ın içindeki bi dosya. reboot ta yaptım ama yinede bi sonuç alamadım.. darkvenue de oynucam oyunu ama orasıda yeni üye alımını durdurmuş. bu oyunu nebulada da oynuyamayacazmı?.. keşke elinde fazladan darkvenue şifresi olan birisini bulabilsem:D[hline]warea.cjb.net security and hacking.. [forum] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 nbl aos desteklemıyor, ama bılgısayarına aos yukleyıp sharda baglanman mumkun. Tekrar yuklemeyı dene ve tum patchlerını ındır, sonra nbl client'ını ındır.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 oynarsın da AoS ile gelen yeniliklerden yararlanamazsın[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 oynayabilirsin. nebula'nın sitesinden setup dosyasını indir. onu extract ettiğinde gerekli tüm dosyaların geldiğini görürsün. hepsini uo klasörüne koy. ama daha önce tüm updateleri yapmayı unutma.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 AoS'un geldiği update zaten yetiyor nebula için sadece nebulanın dosyalarını tekrar yüklemen lazım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 2d yükle ama 3d olmaz.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar