Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo1=OMG OMG OMG xD][/spo] diezde fiyatını artık siz söyleyin xD[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oldugun yer abyss deilmi yaf yoksa Temple mekanmı secemiyorumda :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 efet ya, neresi o yer?[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gm notice geçti hell abyste boss event var diye bizde gittik her katta boss vardı ve hiç çıkmamış bosslarda vardı[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o cıkan ne işe yarrar ben anlamadım ya[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Forgetten Temple itemlerinin çıkmasina yarar diablo isillon'dan mı çıktı ? Birde satmayi düşünüyormusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o çıkan chest i abys kırdırdıgın yerde kırdırıyosun darkvane,lightining erenion,glacier erenion,defender of the lord vs.. vs. bunun gibi forgotten temple itemi çıkıyo ama şansın yoksa crimson falan çıkabiliyo xD[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: lolo, 29 Kasım 2005 09:34 tarihinde demiş ki: Forgetten Temple itemlerinin çıkmasina yarar diablo isillon'dan mı çıktı ? Birde satmayi düşünüyormusun... isilon dan çıkmadı aslana benzer bi boss vardı sanırım ismi scale ondan çıktı bide çıkan chesti clan leaderine verdim artık banada bişiyler ayarlarlar =) şimdi bazılarınız salak niye verdi falan dersiniz ama takım oyunu oynuyoruz sonuçta bu bi oyun çıkan her item clan leaderine verilir bende görevimi yaptım clan leaderine verdim herşey karşılıklı :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ne diyim ben ya günde 4 df den boş çıktı ikide dt den unique coin çıktı sq dan +9 kolye çıktı ne ballı adamsın yaw[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben bu clanı bir yerden hatırlıyorum sanki :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 5x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gerçekten çok şanslıyım =)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: vktk, 29 Kasım 2005 10:09 tarihinde demiş ki: ben bu clanı bir yerden hatırlıyorum sanki :) :) abi bişiy sorucam o chestin yanında başka bişiy daha geldi scale diye bişiy ne işe yaradıgını bilmiyorum :([signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 adamın elinden yuzunden bal akıyo şanşlısın bakalım clan liderin hakını verir işillah[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o sandım şeklindeki şeymi işindin iyi item çıkıyo son sorumdu bu_?[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: bozok22, 29 Kasım 2005 10:22 tarihinde demiş ki: o sandım şeklindeki şeymi işindin iyi item çıkıyo son sorumdu bu_? abys nasıl kırdırıyosun aynı şekilde bunu kırdırıyosun herhangi bi forgotten temple itemi geliyo yada shell çıkıyo[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tebrikler. Baya bi para eder eğer satılırsa. Diezde pek temple item yok nede olsa.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Diezde Blood'dan Csirke'de Lightining Ereninon +7 vardı son günlerde humanların birinde Ron Staff gördüm başkada diezde yok sanırım forgotten itemi :D bu arada diablo doğru olanı yapmış[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 şekli nasıl ya sandık şeklinde olanımı diyosunuz anlamanım[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 evet sandık şeklinde olanı diyoruz onun yanındaki mavi kanata benzer şeyi bende daha anlamış deilim üstünde scale yazıyo scale (collection quest item) yazıyo ne oldugunu bilen varsa söylesin!!![signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Siz Etaroth kesmişsiniz. Köpege benzer bi boss.Boyalı moyalı tipsiz bişe:D. içinden 1 Blue Treasure Chest + 1 yada 2 scale ( quest item ) cıkar. Ayrıca 120k nın ustunde de xp verir. KE de şimdilik birşeye yaramıyor. Ama Bilmeyen birine yuksek fiyattan satabilirsin :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 61 ( lvl e devam ! ) Np : 150.000 ( sabitledim ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk http://img209.imageshack.us/my.php?image=daggerphobia0zg.jpg [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 29 Kasım 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Diablo_Angel, 29 Kasım 2005 11:03 tarihinde demiş ki: evet sandık şeklinde olanı diyoruz onun yanındaki mavi kanata benzer şeyi bende daha anlamış deilim üstünde scale yazıyo scale (collection quest item) yazıyo ne oldugunu bilen varsa söylesin!!! Koleksiyon Görev İtemi sanırım Türkçesi sonuçta Quest itemi :D merchanta kat belki alan olur bu arada kaçırmışım boss eventi :(:(:([signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende o scale denen seyden ocak ayindami ne vardi taa ama bi ise yaramadi sonra chari deistigim adam silmis T_T[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 merchanta koyulsa satıcam merchanta koyulmuyoki zaten 200 k parayla geziniyom =) az bişyi param olurdu xD[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar