onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bir tanede alliance karakter kasayım diyorum NE druid acacagım acaba hangi serverda acsam? Yani su bakımdan bizim serverda 50 lvl ın altında adam yok mesela kimse yeni char acmıyor söyle kalabalık rahat grup bulunan ama girerken sıra beklemeyecegin bir pvp serverı arıyorum. Lütfen yardım[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 nordrassil wardı ama orasıda cogalmaya basladı.bronzebeard ı dene istersen.[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 twisting nether da açıcam ben elf yakında orası guze horde oranı biraz fala oldugu ıcın hosuma gıttı[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Belki de kötü anılarım olduğundan doalyı tölerans göstermediğim tek karakter NE druiddir.. Sakın Bladefistte açma ^^[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gel dunemaul da aç,1 durid imiz var guild de :)[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 nordrassıl de yuzde 30 fılan 30-50 arası hala yuzde 10 50 ustu yuzde 60 fılan hep 30 altı ama PvE nordrassıl kalabalıtka dııl daha sıra beklemedık pop hala medıumda prıme tıme da[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar