Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Haber verince onlar için iyi olmuyor :PP[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 e o da varda bolede bizim icin iyi olmuo[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 @marlon canim benim cz'de kasamayacaklarini biliyoruz zaten ama DLW kolay deil yani np tam olarak (50) gelmio haftada 1 kere oluo felan ne billim takdir etmek lazim @smooth walla ayip olmasin die adamlar capelerini alana kadar bekledim öyle ciktim clandan capeler alindi clan ahalasi ile vedalasip önce clandan sonra oyundan ciktim yarin görürüz :-)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 guzel diyosunda hunterslar dlw de kasarak aldi bi iki kisi disinda cok az vardi 60 +[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mm hatirliyorum belaydi onlar beni 1 2 kere xped etmislerdi ama cok bosslarini almistim ellerinden :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 su an islagen_warriors mu ne onla birlestiler sanirim ( ismi salladim biraz ;o )[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 isengard olmasin :D hani saruman lotr felan :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya ujio burdayken bişey desem master olacamda fang of bakirra eksik bi tek sende varmı satabilirsin yada takas[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar