JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: NightHunter666, 29 Kasım 2005 03:34 tarihinde demiş ki: nation transfer zaten parayla oluo jade babalarinin hayrina yapmiolar ya bu ishi :O yok onlar sey diyordular KARIZMA clani olarak secilen ORC olacak clandilar ya :D para vermeden oldular oyunun hayrina hani dengeler falan davasi :D :D Ben oyle biliyordum da sanki yanlis biliyormusum galiba ustune para verip cirkin olmuslar bide ihihihih [Bu mesaj JadeReal tarafından 29 Kasım 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 herkes ilk spawnini moradonda olmustu :D zuzuzuz[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yanlış bilmiyorsun doğru biliyorsun.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Marl0_on, 29 Kasım 2005 03:37 tarihinde demiş ki: herkes ilk spawnini moradonda olmustu :D zuzuzuz Evet orasi ortak bolge ama bir Elmoradli olarak dogmustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: JadeReal, 29 Kasım 2005 03:37 tarihinde demiş ki: yok onlar sey diyordular KARIZMA clani olarak secilen ORC olacak clandilar ya :D para vermeden oldular oyunun hayrina hani dengeler falan davasi :D :D Ben oyle biliyordum da sanki yanlis biliyormusum galiba ustune para verip cirkin olmuslar bide ihihihih [Bu mesaj JadeReal tarafından 29 Kasım 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] ^o) neyse cirkinlikleri beni ilgilendirmez melez diye öyle olmustur onlar :D yoksa brette büyüyen orc delikanlilari pek bi yagiz olur bakiniz ben :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ''para verip cirkin olmuslar'' zuzuzuz ahahah xDDD[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: NightHunter666, 29 Kasım 2005 03:40 tarihinde demiş ki: said: JadeReal, 29 Kasım 2005 03:37 tarihinde demiş ki: yok onlar sey diyordular KARIZMA clani olarak secilen ORC olacak clandilar ya :D para vermeden oldular oyunun hayrina hani dengeler falan davasi :D :D Ben oyle biliyordum da sanki yanlis biliyormusum galiba ustune para verip cirkin olmuslar bide ihihihih [Bu mesaj JadeReal tarafından 29 Kasım 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] ^o) neyse cirkinlikleri beni ilgilendirmez melez diye öyle olmustur onlar :D yoksa brette büyüyen orc delikanlilari pek bi yagiz olur bakiniz ben :D E tabe kendi memleketin gibi olmaz havasi suyu: D :D bide gocebeler var uyacaklar artik ortama :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 walla informer geldiinde hic zorluk cekmemisti hemen alisti havasina suyuna hatta bazen düsünüyorum ulan acaba ben informerla mi lvl kastim bu zamana kadar diye ama yok 61e kadar zaten vokerdim warriorlar bash düsmanimdi :D:D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Senin oyundaki ismin nedir? paticik KO bölümünde de kimse yok sanırım herkes yatmış.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 zuzuzu ben burdayim xD[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Sm00th, 29 Kasım 2005 03:51 tarihinde demiş ki: Senin oyundaki ismin nedir? banaydi galba bu :-) ::Ujio::[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Sen uyumuyorsun sanırım :D Ardı ardına açılan topicler yok ne güzel şu an :D[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben 2 günden beri uyumuyorum sorma insomania mi oldum ne anlamadim burdan deil yataga kalkip gitmeye wcye gitmeye bile üseniom acim susuzum madurum devlet bu konuya bi el atsin pls :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 2 gün LOL(erimiş bitmişssindir) gerçi benimde uyumadığım zamnlar oluyor. Serverda gitti dellendim. Dc olduk asılı kaldı charlar. Oyunda olan varmı A1 de(Ares)[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 falla ben denedim log in failed verdi girmeye calismiom[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben denesem bayarim uykum gelir aslinda ama inan ona bile üseniyorum :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 falla benim char i goremiom ki oyuna girdigimde su an yeniden yukluyom knight in client ini belki duzelir diyo cunku o gunlerde buna benzer sorunlar yasayanlar olmus beki ekran kartindan deildir..[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mmm ben senin chari bugün moradonda görmüstüm afk afk afk duruodun :D:D:D bende o ara afk afk afk duruodum uzaktan bi kesmistim seni 2mizde en az 1 saat kipirdamadan durduk yerimizde asaddadas belkide daha fazla :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Server düzeldi sanırım ben giriyorum şu an.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 az daha pk mi yapsam ^o)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Al işte rolback yemişiz gitti kastığımız XPler.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 :@ ben cape questi icin bir clana yardim etmistim cocuklarin pelerinleri gitmesin :D:D:D bu arada cape questi yaptigim clan Death_Inc'te (o anda online olan) 1 tane master vardi o da witchtrap (61 lvl) onuda bi abimiz satmisti zaten bu adamlarin hepsi 60'in altinda iken nasil olmusta g3 olmuslar walla sasirdim helal olsun genclere...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 DLW[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Clanmaster pelerin aldıktan sonra oyundan çıktıysa sorun olmamıştır yada save yapmışsa. Yoksa rollback yer benim gibi :P[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eskiden ne gusel haber verirlerdi server a restart atilcak server a restart atilcak diye simdi hic takmiolar kafalarina cart diye dc ettiriveriolar[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar