Rehavet_yok Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 feci... yanlis anlamayin karus olmak feci degil. Ben blackwinds ! ile konustugumda national transfer yok demişti hadi onu anlarım su an icin yok demiştir. Karizma clanını sordugumda onlar olmıcak yok ole bişi! gibi sinden kesin hatta alaycı bir tavır almıstı.. bir kac sonuc cıkarabilirim onun bu tavrından. (üzülerek) 1.Turk Gm userlari sallamıyo gelişi güzel cevaplar veriyo 2.Zaten onunda bişiden haberi yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Karizma claninin orc olacagini herkez biliyordu. Kimse sana alayci bi tavirla orc olmicaz dememistir. Ama sunu söylim , herkez hergun 23432 defa orc oluyor musunuz diye sordugu icin , olmuyoruz denilmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 AresMajere war işin ucunza ;)[signature][hline]Name: YASiN31 clan: Recruits Server : Ares Lvl: 6x np : 36k Nation: Karus Job: Shodow Knight I'love You ::PuPPeT:: xD I'love You polifonik_osuruk I'love You ::End:: I'love You Keagon_Lich I'love You stratavorious I'love You PirateSS I'love You OmarR xD yeter bu kadar :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rehavet_yok Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ss leri olcaktı yollarım bulursam ben clan liderinden yada asistinden bahsetmiyorum Gm oyle soledi. aslında konu soyle gelişmişti. Ben karus olma işini nasıl bir clan liderine veriyorsunuz onlar mı secicekler Karus olacakları ve olucakları mı diye sormustum. aynen cevap soyleydi -onların karus olacagına nasıl bu kadar emin sin? ben- ben emin degilim sadece olmak istiyorum aksi ise insanlara bilgi verin ki yanılgıya dusmesinler -yok ole bişi sen onlara inanma :/ sen ne anlarsın bu sozlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Zzzzz[signature][hline]Name: YASiN31 clan: Recruits Server : Ares Lvl: 6x np : 36k Nation: Karus Job: Shodow Knight I'love You ::PuPPeT:: xD I'love You polifonik_osuruk I'love You ::End:: I'love You Keagon_Lich I'love You stratavorious I'love You PirateSS I'love You OmarR xD yeter bu kadar :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben gm in söylediklerine degil , Karizma claninin söyledikleri icin yazmistim yaziyi. Alayci bir tavirla yaklastilar demistin ya onun icin aciklama yaptim. GM in söylediklerini bilemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Herkes için hayırlısı olsun ama dogru olan tek sey suan orcların ezici bi ustunlugunun bulunması .Orc ların her natıon dan saglam 8 ,9 adamı var ve onların arkasında gelen bir suru mage ordusu artık cz humanlar için cekilmez bı yer olucak 100 np alıyosak artık 400 np verıcez denge dedıklerı bu olmalı ......[signature][hline]Nick:Eskı ( []Sylvan[]) yenı (Destructionpriest) Lvl:6x Np:3x.xxx Nation:El Morad Clan:PaTrİoT Job:Paladiin Düşmanlarım:Cıbırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 orc olmamın tek nedeni vatan sever elmoradları kesmekk ahahahahahhahahhaaa[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 :))) Ojee gel harpylerde kasıoz gelll 62 olucam bende xD[signature][hline]Name: YASiN31 clan: Recruits Server : Ares Lvl: 6x np : 36k Nation: Karus Job: Shodow Knight I'love You ::PuPPeT:: xD I'love You polifonik_osuruk I'love You ::End:: I'love You Keagon_Lich I'love You stratavorious I'love You PirateSS I'love You OmarR xD yeter bu kadar :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rehavet_yok Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Karizma clanından kimse ile konusmadım onlar ne derlerdi bilmiyom. Zaten temelde Gm ye sordugum soruda da soledigim gibi bu karus olcak human secme işini bir clan liderine yada asistine vermek temelde mantıklı değil. tabiki arkadaslarını tanıdıklarını alcak (GM kendisi alsa farklı mı olcak diceksiniz sizde haklısınız:D) baska bir yol bulunabilirdi daha adil olan ama su saaten sonra pek de onemi yok hayırlı olsun umarım daha eglenceli olur oyun bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aslında bunu yazmak istemezdim ama ben böle işin taaaaaaa.................... ya 2 hafta clanda durdum orc olcaz olmucaz o kadar tartısma yasandı ama bi allahın kulu cıkıpta demedi ki 2 k kc alıcaksın da orc olucaksın.ben böle işin taa... ya ayıp be yarım saat öncesine kadar clandaydım ama oyundan 15 dk lıgına cıkıp geri geldim ve o da ne clanım yok ve 5 dk sonra alttan yazı gecti(malum yazı) blackwinds e pm attım ve 2k kc alman lazımdı dedi. e peqi madem öle herkes 2 k kc alır ve orc olur dedim hayır o sadece karizma clanı içindi dedi e zaten bu orc olma işini GM cıkartmadı mı? hem zati 2 clan orc olucaktı madem ndn sadece karizma clanı oldu bana içinde bulundugum durum cercevesinde yardımcı olmayan ve bilgi vermeyen tum clan ark.larımdan özür dileyerek AYIP ETTİNİZ diyorum.demekki o kadar gevezelik bosunaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Valla üzüldügüm sey np kaybetmem deıl nasıl olsa cok var :D da benı uzen o kadar beraber partı yaptgıım human arkadaslarım artık karsı tarafta benı kesmek ıcın partı kuracaklar bu da yetmez mıs gıbı bıde oldurunce ustumde oturup kalkacaklar :Dbıde bana humanlardan 10 tane saglam adam sayarmısınız bakalım cıkacakmı_?[signature][hline]Nick:Eskı ( []Sylvan[]) yenı (Destructionpriest) Lvl:6x Np:3x.xxx Nation:El Morad Clan:PaTrİoT Job:Paladiin Düşmanlarım:Cıbırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 OmarR , PiratesS , ImAsorry , F9deviL , 0000000 , ::Flameboy:: , ::archangel:: , SHİGGY , :sert_cocuk: , Tam__Tam sayayımmı yetermi xD[signature][hline]Name: YASiN31 clan: Recruits Server : Ares Lvl: 6x np : 36k Nation: Karus Job: Shodow Knight I'love You ::PuPPeT:: xD I'love You polifonik_osuruk I'love You ::End:: I'love You Keagon_Lich I'love You stratavorious I'love You PirateSS I'love You OmarR xD yeter bu kadar :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 [spo1=spoiler][/spo] bende bişeyler sakladım resimde merak ediyom saklayınca ne oluyor die :D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rehavet_yok Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 :/ demekki herkese farkli telden caliyomus GM Virgin benimle konustugunda da farklı seyler solemişti GM yukariya yazmıstim. zaten destek diye bişi yok oyunda Turk gm gelir biraz daha iyi olur demiştik ama nafile. ahbab-cavus ilişkileri son haddinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bundan sonra tamamen yabancıların yanındayım adamlar sonuna kadar haklılar oyunun içine turkler sıcıo ister gm ister user olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Pamir ne güzel saymıssında ordan 2 kısı 30 kısının arasına gırıpte sag cıkar f9devıl ve 000000 dıgerlerı saglam ama orc larla kıyaslandıgında hıçbirseyler dusun cz de 2 tane orc 60 kısıyı pesınden surukluo 1 tane prıest ı yatırmak ıcın 15 human dalıyo humanlarda varmı ole bırı yoksa ben mı gormedım?[signature][hline]Nick:Eskı ( []Sylvan[]) yenı (Destructionpriest) Lvl:6x Np:3x.xxx Nation:El Morad Clan:PaTrİoT Job:Paladiin Düşmanlarım:Cıbırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 grid var zoey var insanlarda bizde eşek ordusu gibi dalıyoz arrow shower manyağı yapıyorum ama tınlamıyor bu arada trnasfer bittimi yani orc charlarınızla girebildinizmi[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Evet girdik. @Virgin .. senin olayindan haberim yok. Sana saat 6 da online ol demistik ama girmedin sanirim saat 6 da. Sadece online olanlar orc oldu. Bu da defalarca clan icinde söylendi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: PiCaLLo_TR, 29 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Evet girdik. @Virgin .. senin olayindan haberim yok. Sana saat 6 da online ol demistik ama girmedin sanirim saat 6 da. Sadece online olanlar orc oldu. Bu da defalarca clan icinde söylendi zaten. Soylentiye gore buyuk cogunluıgunuz para verip orc oldunuz :D :D dogrumu picallo?? :D hani olamayanlariniz para verdi galiba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 nation transfer zaten parayla oluo jade babalarinin hayrina yapmiolar ya bu ishi :O[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Benim bildiğim kadarıyla kimse para vermedi. Hurafe bunlar :D[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 jade sende orc olsana :D[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Sm00th, 29 Kasım 2005 03:34 tarihinde demiş ki: Benim bildiğim kadarıyla kimse para vermedi. Hurafe bunlar :D ^o)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Marl0_on, 29 Kasım 2005 03:34 tarihinde demiş ki: jade sende orc olsana :D Isim olmaz ben dogdugum topraklarda savasirim :D :D hele simdi daha buyuk bir zevkle :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar