shippy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet bu questi yapabilen bir arkadaşımız bosstan 2 önceki(yeşil olan wavei)anlatabilirmi acaba orda pulluoruz bütün moblar gelio mt mizde drillboar disk var bütün moblara damage vurunca aoe sayıpmı gelio dierleri yaklaşık 6 kere denedim bu questi hala yapamadm yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 paladin questi miydi. oysa yardimci olayim.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 shaman ama belki sizinkiyle aynıdır.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Valla bilen biri varsa anlatsın hakkaten. Ben kime sorsam çok zor o quest boşver diolar. Ne var bu kadar zor anlamadım (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 skyfury helmi almayı basarmıs 2 veya 3 kisi gordum onnarda hep aynı seyi diyo "get yourself a good mc item group and then try it" yane epic olmadan urasma bile ee dicen ne mantıgı war o zxaman pvp icin super bi helm eh onun dısında yane 1 warlock 1 shamanla 3 defa deneme sansınız war 3 wipeda genelde kesiliyo diyolar bide sole bisi war orda mobları pullarken normal mob mantıgına gore pullanıynca hepsi geliyo dediler en sagdan baslayın dediler ben denemedim bilmiyorum yane genel olarka cok zor bi quest cok dogru yerde durmak ve baslamak gerekiyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya bi keresinde 6 mob kalmıştı gene çekmeye çalıştım 6 sı birden geldi heralde wipe olana kadar 2 shaman olcak partyde ilk 3 ü kescen hemen sonra wipe sonra 3 ünü sonra gene wipe en son üçünü bırakıp kescen.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 2 shaman deil 1 warlock 1 shaman olcak bolece bu size 3 can vericek ayrica warlock aoe de yardimci olucak ve geekirse petle mob tutucak[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende 2 kez tamamlanan grupta kaldım önemli olan,zamanlamayı iyi ayarlamak,6 mob gelse bile kesınlıkle birinin ustune yogunlasmak,son 2-3 kalıncada aoe spam,yanlız dıkkat edin kapıdan girince sag dip köşede beklemelısınız ve kesınlıkle burdan cıkmamalısınız,manalar bittikçe su ve pot kullanıp öyle cekın mobları,girenlerden biri hunter olur ve cablosu bulunursada süper olur bu arada[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben helmi aldım 1 tane sağlam tankınız oldummu olay bitiyo bide orda 9 tane yeşil ghost olduğunda en soldaki 3 tanesini önce, sonrada 6 tanesini çekip işlerini bitiriyosun bizim guildin MC mtsi geldiydide öle bitirmiştim allah razı olsun ertesi gün mc den Earthfury helm aldım o ayrı mevzu[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 helm var ben de hem de iki tane :D nası oldu bilmiyorum bug galiba shaman trainer 2 tane vermiş :D önemli olan şey odaya girdiginizde haritaya göre odanın güneybatı kösesinde durmanız,tabi iyi de ayarlanmıs bir grup gerekiyor 2 shaman,1 priest,1 mage 1 warrior idealdir.Dedigim bölgede durursanız hiç bi mob aggro almaz siz saldırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar