GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Abi Paticikler nerdeydiniz be yaaaa sizi pepelek.com die aratırıoz hacker birinin nick yazıyor yaa yazsanıza biz bu sitedeyiz die bende şimdi balına buldum ultima tr.com girmiştimm yukarıdaki linklere tıkladımda buldum VAR YAA özlettiniz sakın aklınızdan yardım amaçlı özlediğmi düşünmeyin haaaa SİZE bir duyurum var YARIN yada PAZARTESİ günü serverımızı açıyoruz yeni sitesiyle bekliyoruz İYİ GÜNLER.... www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 abi lütfen hacker deme dusen domain i alıp hack yazan adamlara hacker denmez!!![hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BsciUltrAslan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hmm hayirli olsun fakat su injection sorunlari sizde de olcak yani bunu engelleyebilecek bir yontem buldunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 kaçıncı kez açıyosunuz bu serverı allahaşkına?[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bu sefer server bir internet cafe taradından 128K kablonet ile açıyoruz... Server açılış tarihi PAZARTESİ günü saat 15:00'dan sonra açılacak bekliyoruz.... www.soh.tr.gs (Bağlantı hızı şimdilik düşük idare edin artık) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Umarım başarılı olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Güze bi bağlantı, bi sponsor bulmadan neden açıyosunuzki? İşleri aceleye getirmeyin, herşeyi yerine oturtun, sonra açıyoruz diyip reklam yapın.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hayırlı olması dileğiyle..[hline]http://www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Arkadaşlar 128 Kbs ile UO Serverını açamazsınız. En fazla 5-6 kişide lag olur. Bir sponsor bulana kadar siteyi .com,.net yada .org yapın. Unutmadan site tasarımı çok daha iyi olabilirdi. Üzgünüm ama 10 üstünden 2 veriyorum... İyi çalışmalar...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 açın abicim bal gibi olur 128k dan server makinanız hızlıysa 15 kişi kaldırır hafif laglı.[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 15 hafif laglı? Güldürme beni. :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Aman abi, adamlar zaten 2 kişilik staff. Heralde bu 2 kişiden biri world building'i ve scriptleri yazarken diğeri page'lere giderek forumda gerekli düzenlemeleri yapar. Eh iyi yanına bakın, edit yapıldığında kimin yaptığı daha kolay bulunur. *LoL* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 vallagi onu bilmiyorum ama 256 k kablo 50 kisi laglı bir sekilde hatta 60 kisi kaldırıyor 512 saten 80 kisi kaldırıyor ama bunun daha fazla olması lazımdı kablonun perfonmansıyla bir sorun var galiba ondan hep gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Öncelikle şunu söyleyim. 126 Kbs ile eskiden server açılabilirdi.Ama artık Kablonet üyeleri fazlalaştığı için kişi başına verilen net hızı azaldı.Zaten kablonet kullanıcıları bilir.Arada bir bağlantı yavaşlıyor hatta loss bile oluyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 küçük umutlar büyük işleri doğurur. ravenloft sizide görecez. ..[hline] Asp,VisualBasic,C++,Php,Cgi,.Net [Bu mesaj Zed tarafından 24 Şubat 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Server 256 K'dan açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bence dahada iyi olacaktır..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: d3adLock, 24 Şubat 2003 16:11 tarihinde demiş ki: küçük umutlar büyük işleri doğurur. ravenloft sizide görecez. ..[hline] Asp,VisualBasic,C++,Php,Cgi,.Net Arkadaşım; 1- Ben sunucu açarsam 128 Kbs ile açmam. Öncelikle şunu bil... 2- Sizin geçtiğiniz yollardan ben 100 kere geçtim. Bu nedenle senin göreceğin hiç bişi yok.Anladınmı???[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Amacım açtığınız sunucuyu kötü anlamda tarif etmek değil.Sadece 128 Kbs ile server açılamayacağını söylüyorum o kadar.Başkalarının bu sözümden ne anlayacağı beni hiçmi hiç alakadar etmiyor. Saygılarla...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar