Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server aciyoruz

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

Abi Paticikler nerdeydiniz be yaaaa sizi pepelek.com die aratırıoz hacker birinin nick yazıyor yaa yazsanıza biz bu sitedeyiz die bende şimdi balına buldum ultima tr.com girmiştimm yukarıdaki linklere tıkladımda buldum VAR YAA özlettiniz sakın aklınızdan yardım amaçlı özlediğmi düşünmeyin haaaa SİZE bir duyurum var YARIN yada PAZARTESİ günü serverımızı açıyoruz yeni sitesiyle bekliyoruz İYİ GÜNLER....

www.soh.tr.gs
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar 128 Kbs ile UO Serverını açamazsınız. En fazla 5-6 kişide lag olur. Bir sponsor bulana kadar siteyi .com,.net yada .org yapın. Unutmadan site tasarımı çok daha iyi olabilirdi. Üzgünüm ama 10 üstünden 2 veriyorum...

İyi çalışmalar...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle şunu söyleyim. 126 Kbs ile eskiden server açılabilirdi.Ama artık Kablonet üyeleri fazlalaştığı için kişi başına verilen net hızı azaldı.Zaten kablonet kullanıcıları bilir.Arada bir bağlantı yavaşlıyor hatta loss bile oluyor...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
d3adLock, 24 Şubat 2003 16:11 tarihinde demiş ki:
küçük umutlar büyük işleri doğurur. ravenloft sizide görecez. ..[hline]
Asp,VisualBasic,C++,Php,Cgi,.Net

Arkadaşım;
1- Ben sunucu açarsam 128 Kbs ile açmam. Öncelikle şunu bil...
2- Sizin geçtiğiniz yollardan ben 100 kere geçtim.

Bu nedenle senin göreceğin hiç bişi yok.Anladınmı???[hline]Mail:mailto:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Amacım açtığınız sunucuyu kötü anlamda tarif etmek değil.Sadece 128 Kbs ile server açılamayacağını söylüyorum o kadar.Başkalarının bu sözümden ne anlayacağı beni hiçmi hiç alakadar etmiyor.

Saygılarla...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...