Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lootlanmaktansa berbat pvp yi tercih ederim ne o ööle ama loot da item deilde para alınsa ab de ki gibi felan işte o zaman süfer olur para kasmaya if ye giderim :D[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır, Druid savaşırken grubu korur, Shaman karşı tarafı engellerken savaşır BY suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Şu olabilir belki öldürdüğünüz kişinin soulbound olmayan itemlarından biri random olarak lootlanabilir mesela. Ama corpse camp olayı işkenceye döner o zamanda. Onuda aynı kişi 5 dakika içinde sadece 1 kere lootlanır falan olur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tabii işte soulbond lootlanamaz, kimse camp sonucu donuna kadar soyulamaz gibi kurallar getirilip mümkün kılınsa, hatta mesela bunun için yeni bir sever açılsa süfer olur, direk bırakır BLi oraya geçerim ben. Ben UOdaki insurance olayına bile kıldım, buna hepten kılım. Ölüyorum ölüyorum tad almıyorum arkadaş. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hehe sen delikanlılık yap öldüğünde bir itemını sil hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 uo da hiçbişekilde pvp yapmadan hemen hemen bütün skilleri gm yapabilmek mümkün. Cunku gelişmek için wow da öyle bişey söz konusu değil stonetalon a ilk ayakk bastiginiz günden itibaren tüm wow hayatiniz boyunca hergün düzenli olarak kesmek yada kesilmek zorundasiniz :p şahsen wow daha cikmadan önce diger mmolara göre ölüme en az penalty veren oyun olmasi nedeniyle cok begenmiştim ben :)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Uo nun pvp sinden aldığın zevki wow pvp sinden alamassın. Uo da sıkılmadan 3-4 saat pvp yaparsın ama wow da 1-2 saat pvp yap çok sıkılırsın. [Bu mesaj Mulf tarafından 28 Kasım 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Absolut, 28 Kasım 2005 17:13 tarihinde demiş ki: hehe sen delikanlılık yap öldüğünde bir itemını sil hehe. Yemez. Başkası alsa gam yemem elbet geri alırım ondan olmasa başkasından diye ama ööle delikanlılık maliyeti kurtarmaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Açıkcası BGdeki PvP houma gitmiyor ben daha çok karambol PvPyi seviyorum TM veya Xroads falan gibi yani kim kime dumduma olayı daha keyifli oluyor hunterım için :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bgsiz bir wow mükemmel olurdu. En azından bi tane server açılsa bg olmayan.. Herkesin pvpsini karşı tarafın alanına giderek yaptığı bi server.. Item wowda çok pahalı o yüzden loot oalyına hoş bakmıyorum. Ve de aynı şekilde battlegrounda da hoş bakmıyorum çünkü tüm pvpyi öldürüyor..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Nefr, 28 Kasım 2005 09:43 tarihinde demiş ki: Viktor benim düşündüklerimin tam olarak tersini yazmışsın PvP konusunda. Ben daha çok fazla PvPye giremedim, yeni başladım oyuna, lvl 24 bir hunterım var. Ara ara yaptığım duellar ve birkaç horde baskını dışında da PvP yapamadım henüz. Yalnız çok basit bir mantığı var benim için; loot yok. Loot olmayan PvP yi ne yapayım ben? Öldüğümde lootlanmayacağımı bilmek benim PvPden aldığım keyfi kat be kat azaltıyor. UO da üstümde sağlam itemlarla yalnız başıma gezinirken karşıma 6-7 tane PK çıkıp bana saldırdığında yaşadığım paniği bu oynda yaşamam mümkün değil. Aynı şekilde üstündeki itemlar sayesinde beni neredeyse öldürecekken son anda aldığım adamı lootlarken duyacağım haz da bu oyunda yok. ya işte benimde en nefret ettiğim tarafı buydu uo nun.. ikimizde maviyiz, adam üzerime bakıyor ve iyi bir item ı gözüne kestiriyor, sonra bi anda saldırıyor bana ne de olsa 1 - 2 saat sonra crimanllığı kalmayacak... wow da ise, MMORPG sisteminin en güzel kısımlarını almış olması göze batar...[signature][hline]Viddii /BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bence gayet güzel PvP sistemi yani ozellikle normal serverlarda istersen PvP yapıyorsun istemez isen kafana göre takılıyorsun :) Tek tırstığım TMde falan yanına gelip duran 1-2 mage olması durumu herifler bir anda cinnet geçirip Aoeye başladımı riskli oluyor biraz hehe. Veya warlock priest falan ise fear basıp 20 kişiyi deli dana gibi koşturuyorlar hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: thanatos, 28 Kasım 2005 03:11 tarihinde demiş ki: guilde dayali wow. iyi bir guild bulursan oyun 60dan sonra basliyor, bulamazsan 60da bitiyor. daha iyi bir cevap olamazdı ....[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Darklight1903, 28 Kasım 2005 09:34 tarihinde demiş ki: UO nun belkıde en kotu oldugu taraf ve ınsanalrı PvP den en cok sogutan taraf UO da ölmek cok pahallıdır bir defa ölürsen sana bunun maliyetı bellı mıktar fame in, binegin reglerın potıonların bandajların eskıden butun ıtemalrın dı ınsure sıtemı geldıgınde ıse ustuste cok olmek dırek bankanı bosaltırdı -bence kesinlikle yaniliyorsun. uo`da pvp yi zevkli hale getiren kaybetme veya kazanma duygusunu tam olarak yasayabilmen. kaybedersen her seyim gider kazanirsam karsidakinin her seyi benim mantigi.kazandikca daha guclusun yani. burda o kadar rutinki. git battlegrounda [ben mage olarak soyluyorum] frostbolt fireblast nova cone of cold falan at o kadar yani. ultimada karsidakinin yetenegine hizina attigi buyulere silahini hizli degistirmesine falan senindekendini ayarlaman lazim. ne bilim uo bence daha guzel wowdan. ama cigrindan cikti oynicak yer yok. Güzel söylüyosunda karşılaştırman çok zor uo da git topla vendorlardan çılıçırpı git potion yap sat oh ne güzel yada git madenden kaz çıkart , wow da kolay değil bu söylediklerin, saatlerce mob ların arasından bitki topla yada maden (tabi koca mapte kaçtane war senin gibi toplayan) tabi skil ister birde istediğini hop diye çıkartamazsın. sağlam mage isen 2 kişi bir çok yaratığı kesebilirsin uo da hadi kolaysa mc ye git bakalım 2 değil 5 kişi ... burada item zor , para zor karşılaştırmak bence çok mantılklı değil ne kadar yakın görünseler bile iki oyunda birbirinden ateş ve su kadar farklı ...[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar