toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Birkaç ay önce keşfettiğim bir grup, tarzları hoşuma gitti güzel müzik yapıyorlar. Öncelikle Pitiful adlı şarkısını kesinlikle dinlemelisiniz. Tavsiye edebileceğim diğer şarkıları ise: About a Burning Fire Swallow She Shut Your Eyes Paylaşma hevesim geldi bi anda lol ama upload edemiyorum malesef şarkıları, p2p'lerde rahatça bulabilirsiniz zaten.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Jester Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 öyle eğlencelik, silence mı ne bi albümleri geçmişti elime, kendi tarzlarında ortalama işte. çok kötü değil yani dinleniyor albüm sıkmadan ama dışı hoş içi boş azcık.[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! [Bu mesaj Jester tarafından 28 Kasım 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Pitiful dışında boş bir grup gibi geldi bana.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Süper demedim ben de zaten ama güzel, değişiklik yarattı en azından listemde hehe[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
trapt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Pitiful tam bir bunalım şarkısı.. bu gurubu yüceltende bu şarkıdır zaten.. Amerika'da tutuluyoda burda bilen yok o ayrı[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bu güzel; blindside - caught a glimpse[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
Slider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bide swallow parçası tutulmuş sanırm.
Öne çıkan mesajlar