Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Konsol ?...

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Arcane +1!!! (:

Ayrıca konsol çünkü PIII bilgisayarıma bir sürü şey bağlı ve fazladan usb cihazı kaldıracak halde değil. Ve ben bir yarış hastası olarak bilgisayarıma direksiyon bağlayamıyorum. Bağlasam da oynayabileceğim pek bir oyun yok. Ama konsolda şu anda durum hiç de öyle değil ;)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
said:
MrLevie, 08 Şubat 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
Ps3 böyle giderse 2006 den önce çıkmaz.Official tarih falan verildiyse bilemem.PS'yi hiç bir zaman takip etmem.PS3 2006 yılında çıktı diyelim.Her PS gibi tahtı maximum 2 sene yerinde kalacaktır.düşünün şimdi.şimdi alacağınız bir bilgisayar kaç sene gider?FX 5600 aldığınızı düşünün (Radeonun kartları daha iyi ama ekran kartı modellerini çok iyi bilmem).Ve bunun yanına da işte FX 5600 e uyacak bir sistem.Hangi yıldayız? 2004. Fx5600 çıkalı ne kadar oldu bilmiyorum ama bir ekran kartı şirketi en az 2 senede bir yeni modelini çıkartıyor (GF 3-4 arası örneğin).Bu da demektir ki PS3 çıktıktan sonra en az 2 sene sonra PS3'ten daha iyi bir ekran kartı çıkacaktır.Peki 2008 yılı ne zaman? Şu anda yenialdığınız sistemiminizi yenileme vakti. Gidip PS3 alacağınız fiyata bilgisayarınızı upgrade edebilirsiniz

bu biraz fazla iddiali bi açıklama olmuş.. zira ps3 ün ekran görüntülerini gördükten sonra dahada komiğime gitti..

konsolların ömrü 5 yıldır 2 yıl falan değildir.. 5 yıl icerisinde (gerci evet ps2 de bu süre 3-4 yıla düştü) konsolun ömrü biter.. ki o süre sonunda zaten yeni konsol cıkmaya hazırlanıyordur.. sony'nin ps3 le amacı konsolun ömrünü 10 seneye yaymak.. bu aletlede başarırlar gibi duruyor..

ben oturupta hayvan gibi kaliteli oyunları full detail oynamak icin 700$'lık bi ekran kartı + 400 milyona işlemci anakart alıcaksam eğer.. boşversene ya alırım ps3ü(tahmini 599$+ )
oynarım en az ama en az 4 sene.. ki o 700$ verip aldığım ekran kartının ömrü maksimum 2-3 sene..

yani ps her halükarda daha ucuz..

artı daha güzel.. pc de pes oynarken işkence çekeceğime ps3 alırım be kardesim..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
bi kere pc'ye çıkmayan oyunlar çıktığı için konsol, gamepad klavyeden ve mousedan yüzlerce kat daha kullanışlı olduğu (ps2deki fpslerde bile) için konsol, winning olduğu için konsol, az yer kapladığı için konsol, parça değiştirme derdi olmadığı için konsol, kolay kolay yanmadığı veya bozulmadığı için konsol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...