Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atatürk öğrenci sitesi nde ikamet eden varmıdır kine....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vala burası istanbul zeytin burnunda berbat bi yurt bende burdayım..varsa burda bi pati iyi olurdu[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Mesaj tarihi:
Zeytinburnunda oturan varsa alınmasın ama, İstanbul'un pek övünülecek kısımları değildir zaten.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
said:
amon, 27 Kasım 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
vala burası istanbul zeytin burnunda berbat bi yurt bende burdayım..varsa burda bi pati iyi olurdu

Edit: tamam alakası yok. Buyur devam et konuya.
[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 27 Kasım 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bide kendin koyulaştırmışın hala şunu öğrenemedinmi türkçede sıfatlar kendinden önceki değil sonraki isimleri nitelerler[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
bi -ndan eki için tartışılmas ki ama :/ sakin sakin[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Mesaj tarihi:
yaşamya çlışamıo aslında direk ölüo[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
  • Yeni Oluştur...