Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow eu yu satın almaca sorunu

pandaalf

Öne çıkan mesajlar

Sendit Box gönderior tabi birde CD key satan siteler var gecen rast geldim 58 dolardı mailine gelior Cd key hemen önce telefonla arayıp aksanı bozuk bir ingilizceyle soruyorlar tabi ama sana box oneririm sabret biraz :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D

[Bu mesaj olorin84 tarafından 28 Kasım 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede yüzlerce kere söyledik ama senin için birkez daha söyliyim. senditle falan uğraşmana gerek yok oyunu türkiye ye aral ithalat da getiriyor. aral ın sayfasına girerek bulunduğun ildeki satış noktalarını görebilirsin 7 gün beklemene gerek kalmaz. Ayrıca sendit de box olarak gönderiyor.[signature][hline](EU) Magtheridon
[b]<
Grimsoul Legion> OmeN
[b](EU) Burning Legion
Toraman -
Catch
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım aral satış fiyatı 100 milyon gibi bişi ama senditte bu toplamda 75 milyona gelio, e haliyle 3 oyunu bir seferde alınca acaip bi fark edior o para.

Bide son bir sorum var, 2 ayrı kişi adına al dediler gümrükte takılmasın diye ama elimizde sadece 1 kredi kartı var bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 28 Kasım 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
daha öncede yüzlerce kere söyledik ama senin için birkez daha söyliyim. senditle falan uğraşmana gerek yok oyunu türkiye ye aral ithalat da getiriyor. aral ın sayfasına girerek bulunduğun ildeki satış noktalarını görebilirsin 7 gün beklemene gerek kalmaz. Ayrıca sendit de box olarak gönderiyor.

Arkadaşım bizde isteriz kendi ülkemizden almayı, bizde isteriz kendi insanımız kazansın ama neden belirsiz, doğru dürüst para kazanmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. 100 oyunu 65 milyondan satacağıma 65 oyunu 100 milyondan satarım mantığında ilerliyorlar.

Geçenlerde İtalyadaydım, TEKNOSA türü bir mağazada raflarda bir sürü WOW oyunu vardı. Fiyatı 39.99 euro

Aradaki uçurumu görebiliyormusun. Bu sadece bu oyunda değil, tüm PC, PS2 ve diğer konsol oyunları içinde geçerli. Türkiye'deki mağazalar bu oyunu, bizim SENDIT gibi mağazalardan aldığımız fiyattan dahamı pahalıya alıyorlar ki (!) 100YTL'ye satıyorlar bu oyunu.[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries

[Bu mesaj Ringeril tarafından 28 Kasım 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'de vergi yükü var ama bu vergi satıcılardan değil alıcılardan çıkarılıor : /

bide senditi inceledim, adamlarda gerçek ingiliz centilmenlii, hassasiyeti ve ucuziyeti var (eet 65 miş hihi). Bence 1 hafta krize girmeden beklerse herkes orayı kullanabilir (daa beklemedeyiz ama ii yorumları cok okudum).

herkese bütün herbişi için teşekkür ederim. Yeni siparişlerde buluşmak üzere...
Sosyal ağlarda paylaş

Sendit hakkında merak ettiğim bi olay var...Şimdi sipariş posta aracılığıyla eve geliyor bildiğim kadarıyla.Peki postacı evde kimseyi bulamassa ne yapıyor?Yerel postaneye falanmı bırakıyor acaba?Bazı yerlerden gelip bulamassa posta kutusuna bırakıyor diye obuk bi laf duydum,acaba doğruluk payı varmı...Alan arkadaşlar mümkünse cevap verebilirmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi eğer posta yetkilisi seni evde bulamazsa kargoyu postaneye bırakıyor.Sende gidip alıyorsun.Benim bildiğim böyle.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...

Paladin Rely On Chance
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...