Levent Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Arkadaslar biliyorsunuz kisa sure once Master Architect oldum , ve ummadigim bir sekilde musteri sayım arttı oyun icinde fakat buna karsılık madenlerim yetersiz kalmaya basladı bunun icinde benim icin calısabilecek SAVAS cılar ariyorum . Neden savasci , kulaga garip geliyor fakat oyuna biliyorsunuz her oyuncunun 10 Slot bos yeri var bine koymak icin ve Crafter lar o slotlari kendileri maden cikarabilmek icin kullaniyor ama savascilarin boyle bir sorunu yok , bunun icin slotlarinin en az 8 i bosta olan Savascilar ariyorum asagidaki sartlara uygun en az 2 kisi olursa cok sevinicem. ----------------------------------------------------- Sartlar 1.Harvesterlar benim tarafimdan verilip hepsi Medium olucaktir. 2.Harvesterin power ihtiyaci bana ait olup Maintence ucreti sahibine ait olucaktir ( gunluk 1440cr ). 3.Dikicegi madeni nasil dikicegini ve yerini zaten ben gostericegim ve cikan her unit maden basina 2cr odiycegim yani bir mdium harvesterin benim dikicegim yerde gunde en az 4-7k arasi urun vericegini dusunursek buda gunde 8-14k para demek tabi 8 tane dikiliceginden buda gunde 64-112k arasinda (maden daha yogunsa daha cogalabilirde ) bir ucrete denk gelir. 4.Harvesterlardan urunu alip parayi vermem online olundugu taktirde her aksam olmassa 2 aksamda bir mutlak olmalidir. ----------------------------------------------------------- Su anda aklima gelenler bunlar benimle oyunda kontak kurarsaniz detaylari konusuruz. Tesekkurler.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben oynuo olsam atlamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ne kadar sure icin bu? 8 slot sureklimi gidcek istedigimizde birakabilirmiyiz harvesterlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Karsilikli bir anlasma olucaktir surec icin ama bu surec en azinindan bir maden shifti boyunca surucektir ki buda 1 haftaya denk gelebilir.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 enaxa, dün gece için sen de benim kusuruma bakma. pat diye gitmiş gibi oldum ama sad'ın başına gelenler benim de başıma geldiği için dün seninle konuşurken birden ana makina şak diye gitti. biraz uğraştım ama uykusuzluk vs içinden çıkamayıp sabaha bırakmaya karar verip yattım. nyse şimdi hallettik sorunu. dün bu madenci kiralama işinden bahsediyordun sanırım. keşke daha önceden söyleseydin de hiç kaldırmazdık harvesterları. gerçi medium kuracaksak zaten kaldıracaktık. herneyse, projelerimi en az 1 hafta ertelemem gerekecek galiba bu durumda. sana 6 veya 8 slot ayırabilirim (para sıcak geldi tabi öhö çaktırmayalım). oyunda tell'leşelim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 *! parasızlıktan süründüğü için atlar direk* çok büyük bi zahmet gerektirmiyosa 8 slotumu bu işe ayırıyım[hline].......... Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 konuyu dagıtmam umarım harvesterlarla ilgili bişey sorucaktım yeni thread açmıyım dedim kaç boy harvester var ? bi medium bide ufak olanları biliyorum ben ayrıca bu harvesterların boyutlarına göre belli bi sürede çıkardıkları resource sayısı ne kadar fark ediyo? mesela normal harvester 1 dakikada 10 çıkarırken aynı yerden medium harvester 1dakikada kaç çıkarıyo ( daha büyügü varsa onunda çıkardıgı miktarı yazabilirmisiniz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ok o zaman SUfi ve Elesse oyun icinden konusuruz detaylari hallederiz . Popeye, 3 boy harvester var Small (personel olarak geciyor) Medium ve Heavy. Cikardiklari meden olarak ise farkları Medium Small un 2 katı kadar maden cikartiyor aynı bolgeden Heavy daha calistmak nasip olmadi satmaktan ama oda tahminimce small un 3 katı kadar verim veriyordur aynı bolgede cunku istedigi maintence ve power smallun 3 katı tıpkı medium un istediklerinin smallun 2 katındaki oldugu oran gibi.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar