Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ben de priest ile winterda bir huntera yardımcı oluyordum adam ruh hastası olmuştu kiting yapmaya ugrasırken ben paso resliyip fortluyor ve addleri temizliyordum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yok ben winterı cidden çıldırma aşamasına geldim bide abim dedim bi hunter vardı 4-5 yıldır beraber oynarız oda silithusu yapamıyodu oda çıldırcaktı ben ona silithusu oda bana winteri yaptı 2 real hunter olması güzel bi şey eheheh :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 demon keserken pet kullanamıyor muyuz ? bir de mesela benediction da sağ tıkladığında anathema ya dönüşüyordu ya... bunda sağ tıkladığımızda diğerini de yaratıyor değil mi ? dönüşmüyor yani ? ikisi de oluyor ? çünkü hangi hunter da birini görsem diğeri de oluyor...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar