VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Razu, 26 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Senden çocuğum olsun istiyorum. hehe süper olur![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 i hate everthing about you- three days grace evet.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Razu, 26 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Senden çocuğum olsun istiyorum. :D harbi guzel olur[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @Muse nick entry uyumuna iyi ornek =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 aslında anathema da ei gider mesela ama harbi gider, gider gider[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Lethe - Dark Tranquility Lemuria - Therion Voice of Souls - Death
metboy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 dream theater - space dye vest gibi romantik şarkılar olabilir. ilişkiniz kötü gidiyorsa metallica - die, die my darling =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Fistan, 26 Kasım 2005 22:28 tarihinde demiş ki: başlığı görünce boğazımda bi kitlenme gibi bişey oldu anlatamıyorum kendimi... Senin sorunların var zaten... Psikoloğa görün[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
mor_dusum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abi düş sokağı çal ya baktın anlamıo:) salla gitsin ama yane bence buna bi kız asla hayır diemez sen mrat yılmazyıldırım çalll!
pediculus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 dream theater-one last time gerçi tek başına dinledinmi pek iyi olmaz butun albümü dinlemek lazım ama nakarat kısmı iyidir beraber söylerisiniz kızla:) One last time We'll lay down today One last time Until we fade away[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 doğuş - üzülürsün sensiz ne yaparım gamsız[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Demir Demirkan ve Duman iyiymiş ya.....[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kahtalı mıçı[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: DoGMeaT, 27 Kasım 2005 00:28 tarihinde demiş ki: i hate everthing about you- three days grace evet. ohaaaaaa :D kalsın almıyımmm evde çok bıcak var en az 6 -7 tane abovvv seviom canımı ben[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Seph Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Cardigans- Kiss me İkinizin de içi neşeyle dolar.Öpersiniz artık birbirinizi bol bol :)[signature][hline]
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Resul balay-Nazlı yarim haber salmış
Draven Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ibrahim Bulbul diyorki: Sex sarkisi getirin delikanliya!
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Zeytin, 27 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Resul balay-Nazlı yarim haber salmış Dalga geçiceksen garbage'ye adam gibi cevap yazın[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: metboy, 27 Kasım 2005 16:27 tarihinde demiş ki: dream theater - space dye vest gibi romantik şarkılar olabilir. Romantik? Liriklerini hiç okumadın galiba bu şarkının? Hayır güzel şarkıdır, havaya sokar adamı da, kız şarkının sözlerini anlarsa direkt sıçış... Tori Amos - A Sorta Fairytale'i bi dene derim ben...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Exalted_Angel, 27 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: said: Zeytin, 27 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Resul balay-Nazlı yarim haber salmış Dalga geçiceksen garbage'ye adam gibi cevap yazın vauv.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 zeytin adam gibi cevap ver elimde resimlerin var.[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bence sevgiliyle dinlenebilecek bir şarkı[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
Öne çıkan mesajlar