Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkdaslar sifremı nasıl deıstırcem bır ılgılenın lutfen"

king_asil

Öne çıkan mesajlar

su an kastıgım carım 54 vede hesabımı bırı kullanıyo bnde bu carı alırken kasmam dıye dogum tarıhını falan kafadan sallamısıtım sımdı cok pısmanım bana akıl verın . ınsanlar bu kadarmı serefsız olur bız kasalım calısalım serefsızın bırı gelsın accaunt umuzu kullansın lutfen yardımlarınızı beklıyorum kendınızı benım yerımede koyum saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Doğum tarihini bilmiyorsan şifreni değiştirmen çok zor. 25 dolar verip premium alacaksın sonra da siteye mail atacaksın doğum tarihini unuttuğuna dair. Eğer premium almazsan sana yardımcı olmazlar... Premiumla bile bu konuda uzunca süre bekleyebilirsin.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
king_asil, 28 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
anladım saol un ama preımum alınca kesın desırmı deısmesı gerek yanı veya baska yolu yokmu bu sıfre deıstırmenın

Anlattığım halde yine inatla soruyorsun. DOĞUM TARİHİNİ bilimiyorsan şifreni DEĞİŞTİREMEZSİN... Açık ve net[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Sosyal ağlarda paylaş

KE web sitesi kullanisli hale geldiginde :) KO supporta bir mesaj atin. Dogum tarihinizi isteyin. ID nizi verin birde premium uye olmaniz gerekli eger pre uyeyseniz kredi kartinizin sadece son 4 rakkamini yazin. ( bu sayede charin sizin oldugunu anliyorlar) dt nizi isteyin normal sartlarda 2 gun yada en fazla 2 hafta iicnde size dt nizi yollarlar.
Daha sonrada sifrenizi degistirebilirsiniz.

Hoscakalin

[Bu mesaj JadeReal tarafından 28 Kasım 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...