king_asil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 su an kastıgım carım 54 vede hesabımı bırı kullanıyo bnde bu carı alırken kasmam dıye dogum tarıhını falan kafadan sallamısıtım sımdı cok pısmanım bana akıl verın . ınsanlar bu kadarmı serefsız olur bız kasalım calısalım serefsızın bırı gelsın accaunt umuzu kullansın lutfen yardımlarınızı beklıyorum kendınızı benım yerımede koyum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 DT yi bilmiorsan şifreyi deiştirmesin... tabii şuda var şuan DT yi bilende deiştiremior.k2 pass change olayını bir süreligine durdurdu[signature][hline] Her pati okusun Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dt ne bılmıyom pekı pasword durduruldu dedın ne zaman acılcak o sıfre desıtırme olayı tam bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Doğum tarihini bilmiyorsan şifreni değiştirmen çok zor. 25 dolar verip premium alacaksın sonra da siteye mail atacaksın doğum tarihini unuttuğuna dair. Eğer premium almazsan sana yardımcı olmazlar... Premiumla bile bu konuda uzunca süre bekleyebilirsin.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 anladım saol un ama preımum alınca kesın desırmı deısmesı gerek yanı veya baska yolu yokmu bu sıfre deıstırmenın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: king_asil, 28 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki: anladım saol un ama preımum alınca kesın desırmı deısmesı gerek yanı veya baska yolu yokmu bu sıfre deıstırmenın Anlattığım halde yine inatla soruyorsun. DOĞUM TARİHİNİ bilimiyorsan şifreni DEĞİŞTİREMEZSİN... Açık ve net[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 KE web sitesi kullanisli hale geldiginde :) KO supporta bir mesaj atin. Dogum tarihinizi isteyin. ID nizi verin birde premium uye olmaniz gerekli eger pre uyeyseniz kredi kartinizin sadece son 4 rakkamini yazin. ( bu sayede charin sizin oldugunu anliyorlar) dt nizi isteyin normal sartlarda 2 gun yada en fazla 2 hafta iicnde size dt nizi yollarlar. Daha sonrada sifrenizi degistirebilirsiniz. Hoscakalin [Bu mesaj JadeReal tarafından 28 Kasım 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yeni uygulamada DT harici bi info isticeklermi? öle bir sölenti var gizli sözcük isticekler die falan :S[signature][hline] Boni Chita xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: ShadowFax, 28 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: yeni uygulamada DT harici bi info isticeklermi? öle bir sölenti var gizli sözcük isticekler die falan :S Ya gizli soru yada kredi akrtinizin son 4 rakkami ikiside gecerli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hayır onu sormadım yani pass deiştirme aktif olunca yine hala tek istenen bilgi DT mi olcak yoksa yeni bişiler daha sorcakmı?[signature][hline] Boni Chita xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Onu zaman gösterir ... Sifre degistirmek icinde 1k cash isterlerse şaşirmayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: ShadowFax, 28 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: hayır onu sormadım yani pass deiştirme aktif olunca yine hala tek istenen bilgi DT mi olcak yoksa yeni bişiler daha sorcakmı? evet oyle olacak. Su anda da mail atarak yeni sifre isteyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 şu an şifremi değiştirebilirmiyim?[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Job : Shadow Vain Np : 98K Clan :TheMasK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hyr[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np ReTuRn_ThE_OrCs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar