Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce nereye ?

jacabo

Öne çıkan mesajlar

ben sımdı seneye rotary club eslıgınde 1 yıllıgına yurtsdısında kalıcam o yuzden ulkeler arasında secım yapmam gerekıyor sızce bunlardan hangısı

1-amerika
2-japonya
3-kanada
4-brezilya

1 2 tane daha war sanırım ben amerıka veya japonya dıye dusunuyodunda japonya cok pahalı bı ulke ondan bı secım yapamadım yanı sızce hangısıne gıdıyım bıde sey war mesela amerıka ya gıdersem orda lıse 4 okuycma ole egıtım olaraktan[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 12 August 2003 01:33 tarihinde demiş ki:
Amerikaya git ama hangi eyalet onu söyle adamlar söylüolar mı yoksa rasgele mi koyuyorlar seni bi eyalete?[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 12 August 2003 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]

ya ıyı bı aılenenın yanına verıyolar mutlak sonucta ıyı yer olur sehır onemlı deıl yaws[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Aile yanı kötü tüm aileler misyoner oluo bnm babamın kuzeninin kızı(cook yakın akrabam:)) gitti amerikaya ordan biliourum orda kaldıığı aile gel bizim kızımız ol burda yaşa biz seni yaşatırız bizimle kal dönme, biz sana bakarız, seni cook sevdi ayaklarına yatıp her pazar klisye götürüolar hatta sadece kaldıığı aile deil Klisenin Papazından gelmiş böle bir teklif Seni evlatlık alalım die

Eyalette Teksas bu arada[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 12 August 2003 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Seni Rotary ailesinin yanina yollayacaklar buyuk ihtimal, turkiye de de oldugu gibi, ve hatta daha agirlikli olarak (cunku kurallar elastik olmuyor genelde onlarda) rotaryan lar cok saygin insanlardan olusur, cunku Rotary e bir ailenin katilmasinn ana sartlarindan biri eelirli bir gleir duzeyinin ustunde olmasi ve belirli bir sayginligi olmasi gerektigidir insanlarda.

Istiyorsan bana icq dan ulas, bir kac kisinin telefonunu ve ismini veriyim, sor onlara.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

Yok valla imkanın varsa amerikaya git hatta bnm her amerikaya gidenden kitap siparişi verme gibi kötü özelliğim vardır ama sen uzun kalcaksın olmass:)

Ya da brezilyaya git şarkısına bayılırım(Brazil soundtraack)

brazil, where hearts were entertaining june,
we stood beneath an amber moon

[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 12 August 2003 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bonus tarafından 12 August 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burdan sooluyorum javabo ile biraz konusmustum onceden icq da ama olsun daha sora referans olabilir
tek egitim sansi amerika obaaa diye gormeyin kesinlikle, arkadaslarimdan biri brezilya da bir sene harcadi, cok eglenmis, ve harbiden sevmis
ve Rotary Exchange in 3 altin kurali vardir
Dont Drink
Dont Date
Dont Drive diye (drive dan emin degilim)
yani exchjange leri ayarlayan adamla bizzat tanistim zamaninda (ben Suadiye Interact uyesiyim, Rotaract lar icin yapilan liderlik konferansina katilmistim Ryla diye, orda tanismistim iki exchange ile ve baskanla)
o adam soolemisti bu kurallari. Kati gozukse de kurallari uygulamak basit sonucta, sizin orda basiniza bela gelmesini engelliyolar.[hline]28:06:42:12
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 12 August 2003 01:46 tarihinde demiş ki:
Seni Rotary ailesinin yanina yollayacaklar buyuk ihtimal, turkiye de de oldugu gibi, ve hatta daha agirlikli olarak (cunku kurallar elastik olmuyor genelde onlarda) rotaryan lar cok saygin insanlardan olusur, cunku Rotary e bir ailenin katilmasinn ana sartlarindan biri eelirli bir gleir duzeyinin ustunde olmasi ve belirli bir sayginligi olmasi gerektigidir insanlarda.

Istiyorsan bana icq dan ulas, bir kac kisinin telefonunu ve ismini veriyim, sor onlara.[hline]28:06:42:12

bılıyorum ya
arkada$ demı$ yarın sanırım formu doldurcaz bakalım[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

brezilya listende var ve sen dusunuyorsun???her erkege 3 kadının dustugunu ogrendigim gunden beri brezilyaya iltica planları icindeyim.rio karnavalı da cabası...:)
saka bir yana amerikaya eninde sonunda gidersin bir sekilde ama brazilyada ve de iyi bir ailenin yanında 1 yıl kolay kolay gelmez fırsattır degerlendir derim.
Sosyal ağlarda paylaş

brezilyada futbolcu olur gelirsin hem.çamurlu kumlu yerlerde mahallenin çıplak ayaklı sadece şortlu çocuklarıyla futbol oynar geliştirirsin kendini hehe.

brezilya çok enteresan gelir şaka bi yana.amerika banal.japonya iyidir aslında bol teknoloji[hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...