cado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hepinizden özür dilerim daha demin birisi benim account la küfürler felan yazmış o ben değildim tekrar tekrar hepinizden özür dilerim (accountu hackleyen hariç)[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eee acc ni geri alabildinmi?[signature][hline] Her pati okusun Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
cado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 birisi cadobaba adlı paticik üyeliğimle küfürler yazmış gabıçta bu bölümde felan[signature][hline]SERVER:Ares------------Xig LVL:5x-------------------4x Nick:turk_efsanesi-----------spy_cody clan:ezberleyemdim bitürlü
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet yazdı hatta beni balanyın a.x. de yazdı. acayip saçmaladı ben şikayet ettim "bu acc hacklenmiş bişi yapın die" onlarda yaptı ztn ^^[signature][hline] Her pati okusun Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: cado, 28 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: hepinizden özür dilerim daha demin birisi benim account la küfürler felan yazmış o ben değildim tekrar tekrar hepinizden özür dilerim (accountu hackleyen hariç) geçmiş olsun dostum :) umarım bu oyundada başına gelmez
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yörüngeye Hoşgeldin :)[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA
Öne çıkan mesajlar