Padi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ödev aynen şu: rüzgar nasıl oluşur? atmosferin hangi özelliği rüzgarın oluşmasına sebep olur? bu özelliklerden seçerek bir metin hazırlayınız. bununla ilgili bir anınızı yazınız. aradığım sadece rüzar nasıl oluşur? ve atmosferin hangi özelliği rüzgarın oluşmasına sebep olur? sorusunun cevabı. yardımcı olabilecek olanlara şimdiden teşekür ediyorum.olamayanlarında canı saolsun.tekrar teşekkürler...[signature][hline]For Tomorrow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya denedim onu bişeye yaramadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Gazlar, yüksek basınçtan alçak basınca gitme eğilimindedir. Hava, yüksek basınç alanından alçak basınç alanına doğru hız kazanır. Havanın bu hareketi de rüzgar adını alır. Daha derinini araştırıyorum bulunca yazacam.[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Rüzgarlar, basınç farkından dolayı meydana gelen hava hareketidir. Rüzgarlar yeryüzünü doğrudan ve dolaylı olarak şekillendirir. Rüzgarların doğrudan etkisi çöllerde; dolaylı olarak da peribacalarının oluşmasında ve kıyıların şekillenmesinde görülür.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sadece atmosferin hangi özelliği rüzgarın oluşmasına sebep olur? sorusu kaldı.lütfen yardım edin ödev yarına.yapamazsam hoca 1i basar =([signature][hline]TıkTıkTıkTık! Kim o? Benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar