slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ewet arkadaşlar 1 haftadır görüşmedik uzun bir süre tekrar gırgır, eğlenme, gülme buluşması vol.2 zamanı geldi derim zati herkesde tekrarı isitiyor standart buluşma yeri ve saat de yani Alsancak Sevinç pastanesi saat 14:00'de buluşmak istemekteyis. Not:Lütfen sadece buluşma ile ilgili yazılar olsun gerekli gereksiz kavgalar istemiyoruz. Şimdilik gelenler ve gelme ihtimali olanlan arkadaşlar :). Slayer77 Spawn77 Eshevar Hardter Apeiron Redogski(%50) Cosmix(%50) Gothic(%50) Hade geç kalmayın :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] [Bu mesaj slayer77 tarafından 24 Kasım 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 beni de %50 ekle plz[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cumartesi ise varım.[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kesin geliorm abi:D süper olcak gene inletcez alsancağı :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Lexius, 24 Kasım 2005 21:57 tarihinde demiş ki: cumartesi ise varım. ewt gününü sölememiş ama pazar galiba.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pazar 4te %50 geliorm. son ana kadar benı beklayın :D[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ewet ewet pazar standart işte ama başka bir gün istiyorsanıs np bana uyar şahsen.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cumartesi... bomba gibi gelirim yaw.. :([signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pazar 6da geliyorum! Nerde olcanız? :)[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Pazar herhangi bi saatte Ordayım. (Cumartesi gelemem)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tmm a.q spawn pazar geliosa bnde geliom pazar:D:D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Apeiron tatil gününü cmt alsana sen ya pazar ne ki? pazar günleri olcaksa her buluşma telef olcam ben o kafayla bi sınava gir çık 6da alsta ol zaten 7de eve gitmek zorunda olan arkadaşlar var. ben kimseyi göremicem yaa.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 lex ve spawn da gelıormus hadı hayırlısı bakalım :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Divertissement, 24 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Apeiron tatil gününü cmt alsana sen ya pazar ne ki? pazar günleri olcaksa her buluşma telef olcam ben o kafayla bi sınava gir çık 6da alsta ol zaten 7de eve gitmek zorunda olan arkadaşlar var. ben kimseyi göremicem yaa. öle bi imkanım olsa tabiki c.tesi gelebilirdim. ama malesef olmuo:([signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 iyi eglenceler size.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 pyro sen nıe gelmıorsun?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Arkadaşlar buluştuktan sonra nereye gidilecek bir bilgi var mı? hani ben gecikince ararım da numara olmayan arkadaşlar ne yapçak?[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 slayer77,blindcat,ben konsere gıdıcez sanırım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konser akşam olcak ama. Ben Buluşulduktan hemen sonra nereye gidilecek diyorum (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Pyro, 25 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki: iyi eglenceler size. [signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben pazar bi ara uğrarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Hardter, 25 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki: slayer77,blindcat,ben konsere gıdıcez sanırım tam kesin diil ama duruma göre bnde gelebilirim belki konsere:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya bir sürü sınavım var yine ya off.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Hardter, 25 Kasım 2005 17:15 tarihinde demiş ki: pyro sen nıe gelmıorsun? dersanem var.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu buluşma yatar desem ya size.. taam vurmayın.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar