Buzx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yeni bir sistemde,uzun vadeli düşünürsek anakartı agp mi pciex desteklimi almak mantıklı olur? -Pciex agp den fiyat farkını hakedecek derecede bir fark yaratıyormu? -İlerde yeni sistemlerin hepsi pciex mi olacak?(agp tamamen kalkacakmı?) Yıllardır takip etmiyoruz çok karışık geldi herşey :) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tabiki pci express[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Artık AGP üretilmiyor denilebilir. Yeni nesil hiçbir kartın AGP versiyonu olmayacak. Hız, üretim seviyesi, maliyet.... Her şekilde AGP bitti sayılır.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Tamam teşekkürler,kafadan agp anakartları çıkardık o zaman :) Ya bi biskrem versem bi soru daha sorsam? Bu anakartlardaki nforce3 nforce4 olayı neyi değiştiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 NF4 al, rahat et şu tarih için...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 SLI[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 (.[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Fistan, 27 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki: SLI SLI in gelecegini pek parlak gormuyorlar.zaten banada mantiksiz geliyor...[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bugüne kadar SLI tabanlı olarak sadece Voodoo kartlar gerçekten istenildiği gibi çalıştı zaten. Onun dışında hep itilen kakılan ve geyik bir teknoloji olarak kaldı. 2 ekran kartı takana kadar, 2 karttan daha ucuz ve ikisinin toplamından daha iyi kartlar çıkıyor çünkü.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Hem agp hem pciex slotu olan anakartlar yokmu peki? nf3-nf4 ün grafikle alakası varmı? gforce-nforce hani ordan bi baglantı kurdum kendi çapımda ama alakası yok muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hem AGP, hem de Pci-e olan bir board var,, PCNet dergisinde yazmışlardı ama piyasaya geldiğini sanmıyorum.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Son dönem kartların büyük bölümü Pci Express girişini kullanıyor.Farkettim ama geç oldu bütün makineyi yeniliemek zorunda kaldım şimdi.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: kymophobia, 28 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki: Bugüne kadar SLI tabanlı olarak sadece Voodoo kartlar gerçekten istenildiği gibi çalıştı zaten. Onun dışında hep itilen kakılan ve geyik bir teknoloji olarak kaldı. 2 ekran kartı takana kadar, 2 karttan daha ucuz ve ikisinin toplamından daha iyi kartlar çıkıyor çünkü. +1 @Buzk nforce4-ultra veya min. nforce4 chipsetli anakart al nforce desteklediği teknolojiyi destekler. Agp kart artık üretilmiyor gibi çıkan tüm kartlar pci-express, normalde agp nin pci-expresse grafik veya hız açısından bir farkı yok ama maliyet açısından daha ucuza geliyor pci-express üreticilere.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 28 Kasım 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Nforce3 lerin pci-express lisi varmı ? Sırf agp desteklio onlar. nforce4 anakartlarda pci-express slotları var.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar