Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ingıltere,Almanya... gıbı yenı ırklar konmus dogrumu dogruysa nerden ındırebılırız....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yeni ülkeler konduysa bil ki expansion ı çıkmıştır çünkü yapılıyordu[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yok yeni bir modu çıktı gemi falan koyuyor,ondan beahsediyor galiba arkadaş[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Westwood benım bıldıgım kapandı kım nasıl ne zaman exp cıkarcak kı.[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Haha iste o modu nerden bulabılırız.Dırek download edıcem cunku...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 westwood u ea satın aldı sonra patlattı her yere ea yazdı ki bu generals tan çok önce oldu[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 http://www.gamershell.com/hellzone_RTS_Generals_Zero_Hour.shtml[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez... XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hmm aferim aferim adam olacak bu Ea ama biraz uzun sürecek gibi.sırf gemiler yok diye sevmemiştim Generals'i ama yine de RA kadar güzel olamayacak bence.[hline]oh I can't believe that son of a bitch!!!//Eric Cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 General's a exp gelebilirde.Bir daha RA oynıyamıyacağız ben çok Tiberian Sun ile C&C u özlüyorum.[hline]Every time you drop the bomb You kill the god your child has born... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Alexi_Septimus, 11 August 2003 13:56 tarihinde demiş ki: General's a exp gelebilirde.Bir daha RA oynıyamıyacağız ben çok Tiberian Sun ile C&C u özlüyorum.[hline]Every time you drop the bomb You kill the god your child has born... exp mexp gelmicek generals ı de westwoodun yarım kalan projesini tamamlamak ve comman conquer isminden para kazanmak için piyasaya sürdüler...Mal herifler bide "Westwood'un anısına " demişler yaa Tiberian Twilight ı da oynayamicaz hiçbi zaman..........[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben expansion gelicek diye biliyorum[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 köpek ea aklıma getirdiniz gene dellendim :)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 exp gelicek generals e[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 eheh görüntüler güzelde çözemedim gece gece nereden yükliycez bunu :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ırklar çıksa çok pis soykırım yaparım[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar