NoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 spurs dallasa kaybetti bu arada ama yine de şampiyon olurlar[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 detroit dagıtacak gibi yine. philadelphia tek umudum. artık bi yarı final istiyorum conferansımızda yaa :'([signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 charlotte bu arada beklenmiycek kadar ii gidiyor[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Lakers Denver ı 2. macta da yendı.Kobe 37 sayı 8 rıbaund 5 asıstle oynadı :) Iyı basladık baya bı aksılık olmassa playofflara cıkarız gıbı gelıyo.Lamaar Odom da ucgen hucuma alıssın ıyıce daha da ıyı oynayacagız ama savunma ıcın Phıl Jackson un acıl onlemler alması sart.Ilk 2 macta(denver ve phoenix maclarında)saymadım ama toplamda 15 tane falan aleyhoop yedık :) pota altı cok zayıf takım savunması yok gıbı bısey..nese yınede 3 macta 2 galıbıyet ıyı basladık devamının gelmesı dıleyıgle[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yanlız bu sezon dengeler çok değişti[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sonuncu kim olcak acaba atlanta da ii gibi bu sefer[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sonuncuyu bilmem ama birinci kesin houston :) en az batı finali diyorum ben bu sene için[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 houston un batı fınalı epey zor gıbı dallas,phoenix,san antonio gıbı takımların arasından sıyrılıp batı fınalı oynayabıleceklerını sanmıyorum..[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İyi oynarlarsa neden olmasın :) Dallas -> Eskisi gibi diil Pho -> Amarem yok :( S.A -> STOP :) Orası NBA her an herşey olabilir...[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 phonix amare yok ama yüklesen bir yıldız var boris diaw ileride bayağı şeyler yapacak gibi görünüyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Finix geçen sene yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi heyecandan SA'ya elendi...Bu sene Amare'siz bile play off üst sıralarda yer bulurlar Amare'yle finallerde coşarlar...Diyorum..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sıradışı başlayan sezon. New york denver ve miami beklentileri an itibariyle karşılayamadılar clippers şaşırtıcı işler yapıo webber eskisi gibi oynamaya başlamasına rağmen phily dökülüo manu ortalarda yok shaq sakat nene sezonu kapattı utah batıda zirvede mehmet okur napıo hala anlayamadım lebron james artık baya baya süperyıldız oldu hidayet aldığı dakkaları pek iii değerlendiremio ilk 4 maç itibariylede durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 mehmet iyi çışuo walla son maçta uzatmada 20 sayı atmış böyle gitsin all-star bile seçilir walla :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: senko, 08 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: mehmet iyi çışuo walla son maçta uzatmada 20 sayı atmış böyle gitsin all-star bile seçilir walla :) uzatmada 7 sayı toplamda 31 sayı attı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lol yanlış duymuşum demek bende şüphelendiydim nası 20 sayı atıyo diye :) kusra kalmayın![signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 adam nedendir bilem milli takımda oynamadı nba da karıyer rekorları kırıyo neyse işallah devam eder bu yukselişi memonun[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 çok iyi bir rotasyon var şu an utahta ama boozer gelince dengeleri bozacakmış gibime geliyor benim[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 memo bugün 2 sayı attı :([signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: senko, 10 Kasım 2005 17:12 tarihinde demiş ki: çok iyi bir rotasyon var şu an utahta ama boozer gelince dengeleri bozacakmış gibime geliyor benim Abi bunu yazmak için girdim :) Boozer değilde dengeler her an bozulacakmış gibime geliyo, şu an seyir zevki açısından rotasyonun tutmasını istediğim tek takım Miami.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 San Antonio şampiyon olur diğer takımlar güven vermiyor ne yapacakları belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 SA.S ve Detroit oturmuş kadrolarıyla yine finale adaylar...Amare'nin dönüşünün akabininde Phoenix ve kadroyu tutturmaları ihtimalinde Miami bu ikiliyi zorlar gibi geliyor..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emirkiraz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ibrahim kutluayda golden state gitti.3 oyuncumuz nbada[signature][hline]I LOVE THIS GAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 eminmisin? gsw rosterında gözükmüyor eklememişlerdir belkide.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 3 mü? zaten sırf bu seneki draftlerde 2 türk seçilmedi mi nba'e? bu arada ibonun gidiceğini sanmıyorum kaynak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Lakers Chicago macı vardı bu sabah Kobe resitali vardı sahada 43 sayı attı attıgı sayıların yarısından fazlası da el ustundendı azdı resmen adam :) tekrarlarını mutlaka seyredın...skoru soyleyıp hevesınızı kacırmayım :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar