Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005-2006 NBA Sezonu

MyDyingBride

Öne çıkan mesajlar

Kasımın ılk haftası.Bende sabırsızlanıyorum senın gıbı ama bıraz daha sabret sımdılık preseason la ıdare et=) [signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn

[Bu mesaj Odim tarafından 14 Ekim 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi öle demeyin new jerseye gecen seon jefferson ın sakatlıgı baya zorladı onları ama bu sezon jefferson carter kidd deli bi 3lü olustucak gibi geliyo bana tabii bu carter manyaklıgından daolabilirr:D zaten diger favoriler herkesin aynı gibi....[signature][hline]Koşturanı allah sevmez!
Cenk&Erdem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Geronimo, 15 Ekim 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
abi öle demeyin new jerseye gecen seon jefferson ın sakatlıgı baya zorladı onları ama bu sezon jefferson carter kidd deli bi 3lü olustucak gibi geliyo bana tabii bu carter manyaklıgından daolabilirr:D zaten diger favoriler herkesin aynı gibi....
gzlde o takım konferans finale çıkmaz çıkamaz onlardan 1si sakatlandı mı 2sinden biriki geçen sene carter yaptı inanılmaz oynaması gerekiyor ki krsticle nereye kadar gidebilirler sence bu sene konferans finali hayal olur[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone

[Bu mesaj NoS tarafından 16 Ekim 2005 08:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nets hiç bişi yapamaz.Kidd belki biraz sıkar carterda yardım eder ama Pota altı çok zayıf.VE carter devamlılığı olan bi oyuncu değil.Yani sırf gösteriş..[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki

senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
san antonio, sacramento ve dallas alır diyorum.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene büyük ihtimalle
miami,san antonio,phoenix 3lüsü kapışır
amarenin olmayışı tabiki phoenix için büyük bir kayıp ama playofflara yetişiyodu hatırladıgım kadarıyla(hatta sezon ortasına)ve nash ve marion takımı kaldırabilecek kapasiteler
miami çok iyi transferler yaptı umarım patlamazlar.
san antonio bildigimiz kadro eskisinden birşey kaybetmediler gene şampiyonlugun en büyük favorilerinden[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...