MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadas 2005-06 NBA sezonu ne zaman baslicak bilen varmi aranizda acaba ? yoksa basladida benimmi haberim yok :(([signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kasımın ılk haftası.Bende sabırsızlanıyorum senın gıbı ama bıraz daha sabret sımdılık preseason la ıdare et=) [signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Odim tarafından 14 Ekim 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2 kasım sanırım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrFuNK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eee favoriler???** bn doğuda new jersey-miami, batıda san antonio-phonix finalleri bekliorum. spurs şampion olur gibi[signature][hline]'I Love This Game' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 puahahaha new jersey puahaha[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 phoenix-dallas acılış çin de sanırım[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İyi maç olur. Gerçi biz tello$ ile NBA 2oo6'ta açtık sezonu :) Geçmi$ olsun jnm (:[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Miami artık bi olsun şampiyon bence :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 banada miamı olcak gibi gelio.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 abi öle demeyin new jerseye gecen seon jefferson ın sakatlıgı baya zorladı onları ama bu sezon jefferson carter kidd deli bi 3lü olustucak gibi geliyo bana tabii bu carter manyaklıgından daolabilirr:D zaten diger favoriler herkesin aynı gibi....[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Geronimo, 15 Ekim 2005 12:20 tarihinde demiş ki: abi öle demeyin new jerseye gecen seon jefferson ın sakatlıgı baya zorladı onları ama bu sezon jefferson carter kidd deli bi 3lü olustucak gibi geliyo bana tabii bu carter manyaklıgından daolabilirr:D zaten diger favoriler herkesin aynı gibi.... gzlde o takım konferans finale çıkmaz çıkamaz onlardan 1si sakatlandı mı 2sinden biriki geçen sene carter yaptı inanılmaz oynaması gerekiyor ki krsticle nereye kadar gidebilirler sence bu sene konferans finali hayal olur[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone [Bu mesaj NoS tarafından 16 Ekim 2005 08:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hö nets hiç bişi yapamaz.Kidd belki biraz sıkar carterda yardım eder ama Pota altı çok zayıf.VE carter devamlılığı olan bi oyuncu değil.Yani sırf gösteriş..[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 2 Kasım'da başlıyor sezon. hatta kasım ayı nba tv programına burdan alalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 2 Kasım Çarşamba Milwaukee @ Philadelphia 02.00 Denver @ San Antonio (NBA TV) 03:00 Sacramento @ New Orleans /Oklahoma City 03.00 Dallas @ Phoenix (NBA TV) 05.30 başlyıoruzzzzzzzz[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dallas macını merakla beklıyom[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 san antonio, sacramento ve dallas alır diyorum.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nihayet başlıyor. ilk maçın ikinci yarısını, ikinci maçın da başlarını izliyip okul yolunu tutarım :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 denver SA maçı harika olacak[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dallas phoenix maçı noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: corwin, 01 Kasım 2005 21:30 tarihinde demiş ki: dallas phoenix maçı noldu? 5.30[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu sene büyük ihtimalle miami,san antonio,phoenix 3lüsü kapışır amarenin olmayışı tabiki phoenix için büyük bir kayıp ama playofflara yetişiyodu hatırladıgım kadarıyla(hatta sezon ortasına)ve nash ve marion takımı kaldırabilecek kapasiteler miami çok iyi transferler yaptı umarım patlamazlar. san antonio bildigimiz kadro eskisinden birşey kaybetmediler gene şampiyonlugun en büyük favorilerinden[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 s.a. kadroya + olarak m.finley de ekledil gecen senenin kopyası olabilir[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla dallas alır bence de.. zaten hep zorluyodu phoenixi,şimdi amare de yok.. alınmicak maç değil gibi[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nash Dallas'a karşı daha bi anormal oynuyo[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bi digiturk müşterisi olarak bu sene de babayı alıcam.ntv de maç yayınlamayı kesti sanırsam nasıl izlicem ben maçları yaaaa :([signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar