kkk_87 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaşlar bu formun ne kadar geniş kitleye hitab ettiğinin farkındayım onun için burayı seçiyorum.özel ders verdiğim konu ise elektronik alanında herşey!tek şartım bana soru sorarken altına bildiğiniz en ilginç şeyi yazmanız işte bu kadar basit.ayrıca kendi bıranşımda da oldukça iddalıyım hepinizi bekliyorum özel e mail adresim [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 adam fantazi kurucak[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk_87 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaslar ben ciddiyim alaycılarla ve kendini beğenmişlerle işim olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 pic assembler biliyo musun?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 alaycılar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, tencere dibin kara, seninki benden kara olmuş halimiz. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eğitim e alalım ozaman bu konuyu [spo1=alıştırma sorusu]kuvvetlendirici devrenin çıkış direnci 0.5 ohm ve kuvvetlendirme katsayısı 100 ise o devreye Ry = 5K ohm luk bir yük direnci bağladıgımızda kuvvetlendirme katsayısı ne olur?[/spo][signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: kkk_87, 24 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: özel ders verdiğim konu ise elektronik alanında herşey! Akademik kariyeri için 30 40 yıl harcamış Profesörlerimiz bu cümleyi kurmaktan çekinirken bu kadar genç bi arkadaş için ( Sanırım 87 doğumlusun ) oldukça talihsiz bi açıklama olmuş.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... [Bu mesaj Whiskey tarafından 24 Kasım 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Whiskey, 24 Kasım 2005 14:07 tarihinde demiş ki: said: kkk_87, 24 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: özel ders verdiğim konu ise elektronik alanında herşey! Akademik kariyeri için 30 40 yıl harcamış Profesörlerimiz bu cümleyi kurmaktan çekinirken bu kadar genç bi arkadaş için ( Sanırım 87 doğumlusun ) oldukça talihsiz bi açıklama olmuş. eger harbi den 87 doğumluysan cidden talihsiz bi açıklama olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 [spo1=deneme]radyo frekans devresi yapmak istiyorum frekans'ım -fm 103.3- tank devresindeki kondansatör ve bobin'in değerlerini bulabilir misin ?[/spo][signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bayanlar tercih edilir dimi :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lol bayanlar nerde kaldı ;)[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar