Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
19 05 1985 doğumluyum.daha hiç muayene olmadım.şu anda asker kaçağımı oluyorum.sizce ne yapmalıyım.lise mezunuyum diplomam kayıp bu konular hakkında bana yardımcı olurmusunuz.çok zor durumdayım yardıma ihtiyacım var...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
85 çoktan gitti sen şu an asker kaçağısın . en kısa zamanda bi karakola git veya askerlik şubesine lise diploması kayıp olması konuyla ne alakalı onu çözemedim . ama benim var burda 85 li bi velet o gitti direk 6 aylık da asker . [signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 28 Kasım 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1985 asker kaçağı falan olmaz, yannış yönlendirmeyelim çocuu...

en fazla yoklama kaçağı olursun.Gidersin şubeye ben burdayım dersin gerekirse muayene olursun (verem savaş vb) olur biter...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
85 ler şu anda asker kaçağı oluyor.Eğer 4 tertip değilse.Zaten 4 tertipse 1 hafta içinde gitmesi lazım.O zamandan sonra asker kaçağı olacak.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
  • Yeni Oluştur...