Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 http://www.wow-supreme.com/files/raids/refugepoint.wmv Her hafta 1 raid yapıyoruz,e bi kerede çekelim dedik.Öyle abartı güzel bir video diil ama video işte =)=). Ben Ayfan olarak gözüküyorum arada hehehe gerçi kameraya şebeklikler yapmıştım koymamış onları.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 valla bişi dicemde nese demiyorum sadece cektiime pişmanım ama bole raidler yapılması güzel olmus sunları söliim 1.gittiginiz yer 60larla dolu 48warrior yerine 60warrior cekmeli 2.müzik berbat 3.o yazılar pek bi anlamsız geldi 4.bi dahakini bekliyorum :}[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hadi yol diyon yani :D[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 işallah bi dahakine diyorum :) ne diimki karsı taraf savunmaya gecince anında olmus herkes savas da gozukmuyo zaten herhalde ezilmişler orası kesilmiş sırf guardları kesiyolar olay orda herhalde gerci guardlarda onları kesiyo ya nese indirin izlein :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 heyt laf yok bisim raid e =) şaka biyana biraz amatörce; zaten yapılan ilk video. onun dışında yavaş yavaş büyüyen bi guild. düşük lvl lerin olması ve bu yüzden de vasat olması normal. tecrübeli değiliz. ha insanın acayip hoşuna gidiyo genede böyle şeyler. yavaş yavaş yükselcek standartlar. bizde isteriz 3 kişi onyxia kesmeyi ve burda sergilemeyi. =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 raid'in 1/3'ü yolda geçmiş :) onun dısındakiler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: _Rion_, 26 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: işallah bi dahakine diyorum :) ne diimki karsı taraf savunmaya gecince anında olmus herkes savas da gozukmuyo zaten herhalde ezilmişler orası kesilmiş sırf guardları kesiyolar olay orda herhalde gerci guardlarda onları kesiyo ya nese indirin izlein :) yok onların bi püskürtmesi bide bastırmamız var.Zaten surekli o şekilde gerçekleşiyor,bir biz bir onlar =)[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 keske sizin dalısınızı da goruntuleselermiş ama sanırım sizin warrior o sırada olmus o yüzden 60warrior yapsın diyorum cunku saldırı yapıyosunuz sora bi yazı geciyo saldırıyolar die bi bakıyoz sizinki hayalet konumunda dolasıyo :}[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 konu açılmışken sorayım...hangi programla oyun oynarken çekim yapiosunuz? bende izliye izliye meraklanmaya başladım, belki kendim de bitane çekerim :) vidyoyu indirorum izlicem şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fraps. link de var nasıl video yapıcaan hakkında music ekleme fln bi arat bulursun[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar