punishment Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 dear pennis ..bu şarkının kime ait olduunu daha yeni orendim:)[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian
arian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Metakuso, 21 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Chevelle die bi grup var. track 1-track3-ve track-7 lerine hayranım :D Çok severim "Chevelle"yi bu yüzden epey bir bilirim hatta çoğu ezberimdedir şarkılarının.. Yardımcı olabilirim istersen.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Slider Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 benimde var öyle bol miktarda ama adını bilmediğim için yazamıyorum. mırıldanmayı denesem mı :P rınrın rıınnn rın rınrın rın :P
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Fistan, 21 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Kent - Music non stop Abi nerden buldun bunu ya, Allah senden razı olsun, Pazartesi programımda sana göndericem bu şarkıyı :) Bi tane de benden olsun ; Right Said Fred - Too Sexy[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Dark Tranquillity - Edenspring ilk dinlediğimde biliyorum lan ben bunu diyordum.(Özellikle sololarını flan-gerçi tam olarak gitarla mı çıkarmışlar yoksa düşündüüm gibi mi bilemiyorum ama :P ) Daha sonra düşünüp taşınırken birden yıllardır bu seslerin tanıdık geldiğini farkettim(o nasıl oluyo lan demeyin ) neyse arkadaşlarla commodore muhabbeti yaparken aha buldum dedim.Meğerse o commodore seslerini anımsatıyormuş şarkı bana :) Ben de bildiğimi falan sanıyormuşum yaaa... Beni utancımla baş başa bırakın :P
Öne çıkan mesajlar