retorikci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Merhabalar, Philips ToUcamII (PCVC800) model bir webcam aldım. bir webcam için fazla biraz da pahalı. Ancak windowsta kamerayı açtığımda çektiği görüntü baş aşağı çıkıyor. Ayrıca renkler bozuk çıkıyor. Sizce sorun yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sistemim: winXP Sp2 asus P5ad2 board P4 3.2 işlemci nvidia 6600GT VGA 1GB RAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ayarlarını bir kurcala dicem çünkü kameranın ayarlarında bir sorun vardır. Eğer resim çekipte çektiği resimler ters diyorsan ve renkleri kötü diyorsan genelde webcamler kötü resim çeker ancak ters çekmez gene bi ayarlarına bak kameranın olmadı bitane fotoğraf programıyla rotate et resimleri.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yazılımsaldır. kameranın prgramına gir ordan düzelt.hadi koş. bak hala!!11[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kamera ters duruyo olmasın? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kameranın görüntü çekmek için kendi toolu var. Orada filitre olarak YUV filitresini seçince düzeliyor. Bu ayarı save yapıyorum. Ancak programı tekrar açtığımda eski haline geliyor. Sanırım save yapamıyor. Ayarları tuttuğu dosyayı buluyorum. Read only mi o da değil :( Ayrıca YUV'u set ettiğimde sadece bu tool içinde kamera düzgün çalışıyor. Örneğin msn'de veya başka bir yerde ters ve bozuk çekmeye devam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bendede msn de baş aşağı görünüo ama dier her yerde normal:D logitech quick cam express[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 msden tools >webcam settings >>advanced >>>video image >>>>flip vertical(uncheck)[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: fastreload, 27 Kasım 2005 11:14 tarihinde demiş ki: msden tools >webcam settings >>advanced >>>video image >>>>flip vertical(uncheck) Ne yazık ki bahsettiğiniz menüde bu seçenek gelmiyor. image controls camera controls ve audio controls var. Bu başlıkların hiç birinde flip vertical yok. Sadece yatayda mirror var :( Bir de sistemimde TV kartı yüklü. Birkaç forumdan TV kartı ile Webcamı'ın aynı kanalı kullandığı için kullandıkları codeclerin birbirini ezebileceğini okudum. Problemin bununla bir alakası olabilir mi? FLY tv kartı kullanıyorum. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ters çevir?[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar