sertur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Merhaba Şubat ayından bu yana KO oynayıpda sıkılan ve yeni tadlar arayan biri olarak bana Wow'u önerebilir misiniz? Sam adlı arkadaşın paladin yazısını okudum. Sonuç olarak blizz'in yaptığı patch ile bu sınıfı support class olarak yönlendirdiğini ve kullanıcıya seçme şansı bırakmadığını anladım.(yanlış da allamış olabilirim zira bazı yazılar benim gibi oyunu tanımayan biri için oldukça teknikti.) Ben de Ko'da Lvl62 battle priest sahibi bir kullanıcı olarak artık biryerlere varamayacağımı anladım. Ko'da şu anda her türlü hile mevcut. GM'lere ulaşılamıyor. Sistem yok. Parasını veren legit kullanıcıların başına dupe ve hack felaketleri gelebiliyor. Aranızda Ko'dan wow'a geçenler vardır mutlaka. Sizce bu oyuna geçmeli miyim artık?[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu oyundan neler beklediğine göre değişir[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 "Zararin neresinden donersen kardir." Demis atalarimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 konuyu gorduumde kesin KOcudur dedim direk koya devam disektim sana fakat aklıma ko oynayan duzgun oyuncular olabileceği aklıma geldi ve bence başlayabilirsin yanlız çok bağımlılık yapıyor[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ben neredeyse her ay premium user olmak için Ko'ya paramı verip oynuyorum ve verdiğim para da neredeyse wow'un aylık ücretine yakın. ben artık oyunda bana "aga,baba,hemşo" filan denmesin istiyorum.Her internet cafe'de bu oyun oynanıyor. Sokakta ilköğretim okuluna giden çocukların Ko muhabbetini yaptığını görüyorum. Hilesiz tek server kalmamış. Adalet denen şey yok. Oyunu akıllı uslu oynayan kullanıcıların başına bile binbir türlü felaket gelebiliyor. Beni bu oyunda tutan tek şey oyunu sevmem aslında. Ama bu anlattıklarım yüzünden iice soğudum oyundan. Gelelim wow'a. Arkasında blizzard var. Dev gibi bir firma. Duyduğuma göre her türlü desteği sağlıyorlar. Gm'lere her an ulaşılabiliyor. Daha ne isteyeyim ki? Bir tek kafamı kurcalayan şey, bu oyunu satın almadan önce deneyemezmiyim? Test sunucusu filan var mı? Sadece arabirimi merak ediyorum. Grafikleri nasıl? Benim aleti kasar mı v.s. gibi. Yanıtlar için teşekkür ederim[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bence wowa basla gercekten cok guzel bir oyun ama zaten solenmis bagımlılık yapıyo bi yerden sonra basından kalkamıyosun hayatla bagların kopuyo hele kulaklık takıp oynuyosan :D min yazıyorum buraya pentium 3 800 weya amd duron 800 256 ram 32mb 3d oyunuda insanların koydugu linklerden video olarak indir sole bi bak beyenirsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hmm teşekkür ederim. oyunu nerden alabileceğim ile ilgili linkleri okudum. Sendit.com öne çıkıyor sanırım. Peki Türkiye'de durum nedir? Hangi alışveriş sitesine baksam stoklarda yok yazıyor. Nereden satın alırsam sorun yaşamam? Bilgilendirirseniz sevinirim.[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Aral İthalat sitesine girip kendi sehrindeki satıs noktalarına bakarak türkiyeden de ulaşabilirsin rahatlıkla. gitmeden önce telefon etmende fayda var tabiki ellerinde kalmamıs olabilir..[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch [Bu mesaj OmeN tarafından 26 Kasım 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tek tek deneyin diyorsunuz.aslında mantıklı tabi oraya gitmektense. teşekkürler[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 zararın neresinnden dönersen kardır demiş arkadas %1000 katılıyorum hemen dön ben 2 tane 61lvl charrı olan arkımı 1hafta once kurtarım o sacma seyden ve su anda cok mutlular gözleri parlıyo cocukların senide gormekten mutluluk duyarız BL ye girersen onlarla kasabilirsin mage ac haa damage dealer lazım onlara eheh[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bu saatten sonra Burning Legion ya da Argent Dawn ya da Maghteridon gibi realmlerde kasmanin nasil bir mantigi var bilmiyorum... Yeni basliyorsaniz, yeni bir realmde baslamanizi oneririm.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 arklarınla baslayınca gayet ii bi mantık oluyor[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yeni bir realmde baslayip arkadaslarinla o realmin taninan insanlari arasina girmek eger istersen ilk rankerlarindan olmak ilk epiclerini alabilecek duruma gelmek varken gidip de herkesin tier 1-2 epicle gezdigi bir realmde acmak isterse asiretce baslanilsin mantikli degil.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 cidden haklısın ama benim burda cok arkım var bu yüzden bu daha mantıklı geldi exp de hepbirlikte yeni acılacak servera gecicez zaten o zamana kadar tdını cıkartıcaz oyununı[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Biz 7 arkadaş yaklaşık 4 yıl KO oynadıktan sonra ( MYKOnun açıldığı günden beri. sanırım türkiyedeki ilk oyunculardandık ve ozaman turkler oyunda olmadığından güzeldi) hepimiz WOW oynamaya başladık. açık konuşayım iki oyun kıyaslanamaz bile. oyunu ilk başlarda single player oynuyormuşsun gibi fakat gün geçtikçe instancelardı elite questlerdi derken bağımlı oluyorsun. benim sana önerim önce bi arkadaşından eğer bulabilirsen 10 günlük trial acc. alman ve yeni bir realmde (Dentarg olabilir) oyunu denemen. hatta bir kaç farklı char açıp deneyebilirsin. şu anda bizim realmde (Dentarg) en azla warr. var. priest hunter ve rogue sayısı sanırım çok az. ayrıca oyunda illaki birilerini tanıman gerekmiyor. çok ilginç ama herkez sana yardımcı olmaya çalışıyor. yani KO gibi değil :)[signature][hline]what if god was one of us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aralın sitesinde 4 satıcıya telefon açtım hiçbirinde oyun yok ne mutlu bana :)[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bosver araldan bi cacık olmaz cık biraz d&r lara bak goldpc lere bak fln[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 önermem mi beeeee :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 fileplanet 10 gün trial dağıtıyordu 2 gün önce bi baksın denemek isteyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: sertur, 26 Kasım 2005 15:27 tarihinde demiş ki: Peki Türkiye'de durum nedir? Hangi alışveriş sitesine baksam stoklarda yok yazıyor. Nereden satın alırsam sorun yaşamam? www.gittigidiyor.com burayida deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 orda yok senditten al[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bu arada bu siteden oyuncularin cektikleri videolari izleyebilirsin. Sinif(warrior/durid fln..) ve pvp,pve gibi farkli alt basliklar var.Ordan sec begen indir izle.Oyunun nasil bisi olduguna dair bisiler olusturur kafanda sanirim(arayuz nasil merak ediyorum demistin)[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 cevaplar için herkese tşkkür[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oyunda küfür edip laf edip türkleri rezil etmeyip adam gibi oynayacaksanız tabiri caiz ise azına sı... mayacaksanız çook keyif alırsınız ben yeni realmler öneriyorum sizlere[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 10 günlük trial denemeyi çekiyorum.Dosya 2.8 GB. yarın biter heralde. Sadece North Amerika userlarını subscribe ediyordu filefront.Ben de USA proxy'si ile üye oldum :) Demokrasilerde çareler tükenmiyor.[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar