Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Normal user olduğum halde alt clan attım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha o basima dert acma olayini biraz dusunursen benim basima gelenler bozdugun clanin baskanininda basina gelebilir bunu demek istemistim ama sen annamak istemiosun gordugum kadariyla[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0
n00b, 27 Kasım 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
;o) herifden clan istiyom elimdeki +6 mirage i ver diyo ben sana 10m vercem bide asist yapcam diyo.Uyuz oLdum.
ne alaka ? ondan mi bozdun allysini ? eferim bole devam et sen yarin kosp pls diye konuda acarsin buraya..[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0
Marl0_on, 27 Kasım 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
said:
n00b, 27 Kasım 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
;o) herifden clan istiyom elimdeki +6 mirage i ver diyo ben sana 10m vercem bide asist yapcam diyo.Uyuz oLdum.
ne alaka ? ondan mi bozdun allysini ? eferim bole devam et sen yarin kosp pls diye konuda acarsin buraya..

Alakası yok.Kospun Sitesi zaten elimde var ama kullanmam.bir işe yaramıyo gidip apos donerim daha iyi ;o)
Mesaj tarihi:
said:
n00b, 27 Kasım 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
inş.banlanırsın diyon.Bir alt clan atmakdan ne olcak yaf

Senin icin ßir Olabilir Ama.. Senin Gibi Her MErak Eden Onun Allysini Bozsa.. COcugun Dustugu Durumuy Aynen Sana Akratayim.. ßizzat Yasadım..

- Ust Clan Baskanı : Niye Cıktınız
- ßen : Niye Attınız
- Ust Clan Baskanı : ßen Atmadım
- Ust Clan Baskanı : ßen Cıkmadım

Clan İci Muhabbet...

Başkannnnnnnn Noldu GEne Bu Pelerineeeeeeeeeee

Yok ßişi Bug Var..

Başkannnnnnnnn Dalgami Gecior ßunlarrr
( bir baskası ) Sen Pelerin icinmi burdasin lann.
Sen Nediosun Olm.. Vs

ßirßirine Girme.. Ve Clanı Disbanda Kadar Goturen.. Kavga Zincirinin ßaslangıcı..

Hic Bisi Demiorum.. Umarım ßanlanırsın..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA
Mesaj tarihi:
said:
n00b, 27 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
;o) kucuk ama cok etkili.
900 defans +35 dagger defans + 33xx hp k baba guud gun ?[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 27 Kasım 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
KILIC o konuda haklısın[signature][hline]Marl0_on:Aynı ßenim Mevsimlik Salatama ßenziyon ;o)Seni Gidi Kompil SUratlı Fare adfasfasf
Mesaj tarihi:
n00b benim dedigim KILIC ın dediginden farkli bisimiydi? aa pardon tabi ornek gosterilmeden annayamadin seninde geri zekali oldugunu dusunerek konusmam lasimdi kusura bakma bundan sonra sana cvp yazarken bol bol ornekli yazarim..[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0
Marl0_on, 27 Kasım 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
said:
n00b, 27 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
;o) kucuk ama cok etkili.
900 defans +35 dagger defans + 33xx hp k baba guud gun ?

scroolsuz her turlu xD[signature][hline]Marl0_on:Aynı ßenim Mevsimlik Salatama ßenziyon ;o)Seni Gidi Kompil SUratlı Fare adfasfasf
Mesaj tarihi:
sen cz de scrollsuz dolasiosun ha ? su n00b = geri zekaliya + bi de saftirik i eklemek lasim sanirim nychrislede kapisirsin sen buffsiz acsiz demi ? hade guud guncigim agalarin beklen sen az az yollan git cz de buffsiz filam takil...[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 27 Kasım 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende şuursuzu tanımlayayım:bir banlamazlar der,bir banlanırsın der.Bu hastalığa Örnek olarak baş harfi Marl0_onolan ark. veriyoruz..(KEndi haLina takıLsın)[signature][hline]Marl0_on:Aynı ßenim Mevsimlik Salatama ßenziyon ;o)Seni Gidi Kompil SUratlı Fare adfasfasf
Mesaj tarihi:
salak arkadasim ben banlamazlar dedim sonraki dedigimse isalla banlanirsin di okumayida bilmiorsun sanirim ?[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 27 Kasım 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 27 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
sen cz de scrollsuz dolasiosun ha ? su n00b = geri zekaliya + bi de saftirik i eklemek lasim sanirim nychrislede kapisirsin sen buffsiz acsiz demi ? hade guud guncigim agalarin beklen sen az az yollan git cz de buffsiz filam takil...

Salaklığın SOn haLisin Sen.Burdan ilerisi yok.Cz ye gittiğimi nerden cıkardın şuursuz herif.Zaten Sen umutsuz vakasın.[signature][hline]Marl0_on:Aynı ßenim Mevsimlik Salatama ßenziyon ;o)Seni Gidi Kompil SUratlı Fare adfasfasf
Mesaj tarihi:
sen git kumda oyna.15- sakıncalı.[signature][hline]Marl0_on:Aynı ßenim Mevsimlik Salatama ßenziyon ;o)Seni Gidi Kompil SUratlı Fare adfasfasf
  • Yeni Oluştur...