crude Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 24 ağustos 2003,Macaristan GP'sine gitmeyi ciddi ciddi düşünenler için açtım bu konuyu. Turla veya tek başına gitmeyi düşünenlerle biraraya gelip öyle gitsek çok daha eğlenceli olur diye düşündüm. Tabi gitmeyi düşünen varsa bu teklifin bir anlamı oluyor haliyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErOr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 24agustos 2003 te ben maceristan ana diilde işe gitcem para kazanmam lazım belki 20 yıl sonra orayada giderim...[hline] Bize bizlerden baskası dost olmaz Ne çok dogu ne cok batı bize uymaz Aglasak dünyada tek bir kul duymaz Bize bizlerden baskası dost olmaz...... ErÖr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Macaristan'a bir gp için gidilir mi?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yol parası hmm kalacak yer yemek herşey sendense geliyoz[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar