Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD SEMPRON 64 3000+ ve ATHLON 64 3000+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet performans farkı baya var , bu p4 x hızında işlemci ile celeron x hızında işlemciyi kıyaslamak gibi oluyor biraz :)
Athlon 64 almaya bak, yeni mimari zaten.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
AMD Sempron 3000+, 64 bit değil
Athlon 3000+ 64 bit destekliyor

Yani Athlon daha iyi ve yeni teknoloji, araların daki fiyat farkı ise 70 dolar civarı.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
vatan computer hurriyetteki reklaminda sempron u 64 bit destekliymis gibi tanitmis.Tazminat davasi acip zengin olmak lazim.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 23 Eylül 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
AMD Sempron 3000+, 64 bit değil
Athlon 3000+ 64 bit destekliyor

Yani Athlon daha iyi ve yeni teknoloji, araların daki fiyat farkı ise 70 dolar civarı.

Tam bunu yazacaktım. AMD'nin 64 bit destekli bir modeli yok Sempron'da....[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hakkaten, 64 bit yok diyor herkes ama 1,5 aydır 64 bit sempron adında işlemciler var.

bunlar 64 bit değil de 48 bit falan mı da herkes "yok 64 bit sempron" diyor ? yoksa amd bizi kekliyor mu ?[signature][hline]GW:
Marsin Coldblood L7 W/Mo
(aç-sil-yeniden aç döngüsüyle 8.character oluyor)
Mesaj tarihi:
O 64 bit de, sorun sempronlar. 64 bit yok deniyor ama logosunda bile 64 yazıyor, ben onu anlayamadım.[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam)
Marsin Coldblood L7 W/Mo
Mortan Crone L18 E/Mo (rahmetli)
Pharen Rendclaw L16 W/R (rahmetli)

[Bu mesaj Fly tarafından 27 Kasım 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
asus a7v8x-x anakarta athlon 2500xp+ işlemciyi çıkarıp ne takabilirim en iyi ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
64 bit uyumsuzdur o anakart xp takıldığına göre. Athlon xp takarsın yine de yok artık piyasada athlon xp'ler, olsa da alsak..

şöyle bir yer buldum bir de : http://www.mbreview.com/a7v8xx.php
[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam)
Marsin Coldblood L7 W/Mo
Mortan Crone L18 E/Mo (rahmetli)
Pharen Rendclaw L16 W/R (rahmetli)
[url=http://[/url]]

[Bu mesaj Fly tarafından 27 Kasım 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Fly, 27 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
64 bit uyumsuzdur o anakart xp takıldığına göre. Athlon xp takarsın yine de yok artık piyasada athlon xp'ler, olsa da alsak..

şöyle bir yer buldum bir de : http://www.mbreview.com/a7v8xx.php

nerden bulurum kaça alırım bana bi yardım edebilcek olan var mı acaba ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
  • Yeni Oluştur...