Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu iki işlemci arasında çok performans farkı varmı oyunlarda,yani aradaki 70-80 ytl ye değecek kadar[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 var athlon rulzz[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Evet performans farkı baya var , bu p4 x hızında işlemci ile celeron x hızında işlemciyi kıyaslamak gibi oluyor biraz :) Athlon 64 almaya bak, yeni mimari zaten.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 AMD Sempron 3000+, 64 bit değil Athlon 3000+ 64 bit destekliyor Yani Athlon daha iyi ve yeni teknoloji, araların daki fiyat farkı ise 70 dolar civarı.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 vatan computer hurriyetteki reklaminda sempron u 64 bit destekliymis gibi tanitmis.Tazminat davasi acip zengin olmak lazim.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 athlon 64bit 3000+ var bende memnunum :D sempron alma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Janitschar, 23 Eylül 2005 16:56 tarihinde demiş ki: AMD Sempron 3000+, 64 bit değil Athlon 3000+ 64 bit destekliyor Yani Athlon daha iyi ve yeni teknoloji, araların daki fiyat farkı ise 70 dolar civarı. Tam bunu yazacaktım. AMD'nin 64 bit destekli bir modeli yok Sempron'da....[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sempron 64 bit yok diyorsunuz tamamda.http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=%DD%FElemciler&MARK=AMD Bilmeyen adamın kafası iyice karışıyo(bknz:ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Hakkaten, 64 bit yok diyor herkes ama 1,5 aydır 64 bit sempron adında işlemciler var. bunlar 64 bit değil de 48 bit falan mı da herkes "yok 64 bit sempron" diyor ? yoksa amd bizi kekliyor mu ?[signature][hline]GW: Marsin Coldblood L7 W/Mo (aç-sil-yeniden aç döngüsüyle 8.character oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 athlonnnnnn[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Peki ne diye "ALTMIŞDÖRTBİT ÜNLEMİŞARETİ" şeklinde yazıyo bu adamlar? AMD FX-57 64Bit diil mi?[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 MSI Anakart bu ankarta 64 bitlik işlemci takabilrimiyim arkadaşlar[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 O 64 bit de, sorun sempronlar. 64 bit yok deniyor ama logosunda bile 64 yazıyor, ben onu anlayamadım.[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo Mortan Crone L18 E/Mo (rahmetli) Pharen Rendclaw L16 W/R (rahmetli) [Bu mesaj Fly tarafından 27 Kasım 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 asus a7v8x-x anakarta athlon 2500xp+ işlemciyi çıkarıp ne takabilirim en iyi ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 64 bit uyumsuzdur o anakart xp takıldığına göre. Athlon xp takarsın yine de yok artık piyasada athlon xp'ler, olsa da alsak.. şöyle bir yer buldum bir de : http://www.mbreview.com/a7v8xx.php [signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo Mortan Crone L18 E/Mo (rahmetli) Pharen Rendclaw L16 W/R (rahmetli) [url=http://[/url]] [Bu mesaj Fly tarafından 27 Kasım 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Fly, 27 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki: 64 bit uyumsuzdur o anakart xp takıldığına göre. Athlon xp takarsın yine de yok artık piyasada athlon xp'ler, olsa da alsak.. şöyle bir yer buldum bir de : http://www.mbreview.com/a7v8xx.php nerden bulurum kaça alırım bana bi yardım edebilcek olan var mı acaba ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar