Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme konusunda son karar (hangisini yaptırsam?)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Dövme yaptırıyorum işte bugün red cat'teydim konuştum ettim şimdi dövmemi yaptıracağım da iki şeyin arasında kaldım hangisini yaptıracağıma karar veremiyorum.
Ya sırtımın sağ tarafına orta büyüklükte bir at nalı çizdireceğim üstünde 7 delik olacak (uğurlu sayım), yada sırtımın sol tarafında küçücük bir at nalı olacak, sağ tarafında ise yine küçücük bir tavşan ayağı olacak.
Hangisini yaptırmalı? İnsanların fikirlerini almak istedim son karara bağlamadan.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapıcaksan 7 delikli at nalını yaptır.Ama şansın varsa daha mantıklı bişiler yaptır-eminimki daha iyi şeyler bulabilirsin yaptırmak için....Bunlar fikirler...
Bana sorarsan bence hiç dövme yaptırma(karşıyımda hafiften)...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

At nalı yaptıracağım çünkü babamda da aynı dövme var baba-oğul olayı yapmak istiyorum hatta kendi oğluma da yaptırtabilirim çocuğum olursa falan:)
Ama işte ya orta boy bir at nalı yaptıracağım üstünde 7 tane delik olacak falan güzel bir şey olacak, yada sol tarafa at nalı sağ tarafa tavşan ayakizi yaptıracağım ama ikisi de sembolik ve küçücük olacak.
Arada kaldım.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 26 Kasım 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
At nalı yaptıracağım çünkü babamda da aynı dövme var baba-oğul olayı yapmak istiyorum hatta kendi oğluma da yaptırtabilirim çocuğum olursa falan:)
Ama işte ya orta boy bir at nalı yaptıracağım üstünde 7 tane delik olacak falan güzel bir şey olacak, yada sol tarafa at nalı sağ tarafa tavşan ayakizi yaptıracağım ama ikisi de sembolik ve küçücük olacak.
Arada kaldım.

Aile gelenegi haline getirebilirsin ilginç olabilir öyle düşününce[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bence kücük daha iyi .
büyük fazla abartili ve kaba durur gibi geliyor bana .kücük hem daha zarif ve abartisiz durur . yine de sen bilirsin tabi .hangisinin sana daha cok yakisacagini düsünüyorsan onu yaptir =)[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 7 denizci düğümü atılmış bir ip ortalarındada 7 delikli bir at nalı ortada-yani nalın uçlarının baktığı tarafa-ismin yada nickin...(oeh)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 26 Kasım 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaptır dövmeyi 10 sene sonra sorduklarında "bir gençlik hatasıydı" de[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...