Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Dövme yaptırıyorum işte bugün red cat'teydim konuştum ettim şimdi dövmemi yaptıracağım da iki şeyin arasında kaldım hangisini yaptıracağıma karar veremiyorum. Ya sırtımın sağ tarafına orta büyüklükte bir at nalı çizdireceğim üstünde 7 delik olacak (uğurlu sayım), yada sırtımın sol tarafında küçücük bir at nalı olacak, sağ tarafında ise yine küçücük bir tavşan ayağı olacak. Hangisini yaptırmalı? İnsanların fikirlerini almak istedim son karara bağlamadan.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ikisini de aptırma[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yapıcaksan 7 delikli at nalını yaptır.Ama şansın varsa daha mantıklı bişiler yaptır-eminimki daha iyi şeyler bulabilirsin yaptırmak için....Bunlar fikirler... Bana sorarsan bence hiç dövme yaptırma(karşıyımda hafiften)...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 İkisini de yaptır.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Dövme yaptırmak cesaretli birşey yaptırıyorsanda esaslı olanı yaptır at ve 7 delik ancak hayatın boyunca bununla yaşıyaagını hiçbir zamanda unutma :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 At nalı yaptıracağım çünkü babamda da aynı dövme var baba-oğul olayı yapmak istiyorum hatta kendi oğluma da yaptırtabilirim çocuğum olursa falan:) Ama işte ya orta boy bir at nalı yaptıracağım üstünde 7 tane delik olacak falan güzel bir şey olacak, yada sol tarafa at nalı sağ tarafa tavşan ayakizi yaptıracağım ama ikisi de sembolik ve küçücük olacak. Arada kaldım.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Antimodes52, 26 Kasım 2005 17:59 tarihinde demiş ki: At nalı yaptıracağım çünkü babamda da aynı dövme var baba-oğul olayı yapmak istiyorum hatta kendi oğluma da yaptırtabilirim çocuğum olursa falan:) Ama işte ya orta boy bir at nalı yaptıracağım üstünde 7 tane delik olacak falan güzel bir şey olacak, yada sol tarafa at nalı sağ tarafa tavşan ayakizi yaptıracağım ama ikisi de sembolik ve küçücük olacak. Arada kaldım. Aile gelenegi haline getirebilirsin ilginç olabilir öyle düşününce[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bence kücük daha iyi . büyük fazla abartili ve kaba durur gibi geliyor bana .kücük hem daha zarif ve abartisiz durur . yine de sen bilirsin tabi .hangisinin sana daha cok yakisacagini düsünüyorsan onu yaptir =)[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bana da sanki ufacık bir at nalı böyle daha şirin gözükür gibi geliyor... Hani iddia içermeyip de sırf sembolik bir şey, aile geleneği gibi... Öyle mi yaptırsam?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 uğurlu sayını gerçekten seviyorsan onu kullanıp bıseyler yaptırman daha guzelolabilir benimde 16 meesela ilerde yaptırırsam isterim oyle bıseyler olsun sen verceksın kararı ama bence burdakı goruslerdende fazla etkilenme[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yaptırma gibi sanki..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Tavşanlı olanı ben yaptırıcam.[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 7 delikli at nalı[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 7 kuyruklu tilki yaptır =)[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bence 7 denizci düğümü atılmış bir ip ortalarındada 7 delikli bir at nalı ortada-yani nalın uçlarının baktığı tarafa-ismin yada nickin...(oeh)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 26 Kasım 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 i believe everything yazdır bence sen.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 @Sabrina: Hayır yaptırma kopya çekme hemen ya:) @Fistan: Anlamadım.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yok ben kendi dövmemi kendim tasarlarım, sonra kalıbını hazırlatırım.[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 abi tüm batıl inançlar var senin dövmelerde .herşeye inanıyosun anlamında öle dedim.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Sabrina, 26 Kasım 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Yok ben kendi dövmemi kendim tasarlarım, sonra kalıbını hazırlatırım. Balkabağı ve karga da var mı bari?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Onlar benim hayatım unutma.Olmaz mı hh..İki üç kıytırık ucubeden de ötesi.[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yaptır dövmeyi 10 sene sonra sorduklarında "bir gençlik hatasıydı" de[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yapıosan küçüğünü yap ama yapma yani.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yapmasan daha ii olur gıbıme geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ali! Bidaha düşün bak arkadaşım! Pişman olma sonra?:yapma:[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar