fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bayanlara el kalkmaz[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kılıç kalkar :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bellow aalemsin =9[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 böö korktum[signature][hline]always on The Claymore
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bölüm sonu canavarıda süper olmus :D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oha adam godlike yaptı[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Öne çıkan mesajlar