Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Profocio Hosting Açıldı. Paticik'e Özel Kampanya İle Birlikte!


Eno

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar;

Aylardır alt yapı çalışmalarını yürüttüğümüz hosting şirketimiz, artık kullanıma hazır ve açıldı! Profocio Hosting linkinden sitemize ulaşabilirsiniz.

Biraz bilgi vermek gerekirse... Sitemiz ingilizce. Bunun sebebi Dünya geneline satış yapacak olmamız. Kredi kartı ile ödeme alıyoruz. Türk müşterilerimiz havale ile de ödeme yapabiliyorlar.

Fiyatlarımız performansımıza oranlandığında oldukça uygun. Buna rağmen, Paticik kullanıcılarına, havale ile ödeme yapmaları halinde %10 indirim uygulamaktayız. Bu indirimden yararlanmak için lütfen [email protected] adresine email atınız. Şu anda paticik forumlarından firmamızı kullanan birkaç kişi var. Eminim onlar da firmamız hakkında yorumlarını yazacaklardır.

Sözü fazla uzatmak istemiyorum. Sorularınız için bu forumu kullanabilir yada email atabilirsiniz. Şunu belirtmek istiyorum ki, belirli taahhütlerimiz var. Birincisi %99.7 uptime garantisi, ikincisi ise tüm destek taleplerine maximum 3 saat içerisinde yanıt verecek olmamız.

Havale bilgileri sitemizde bulunmuyor. Havale ile ödeme yapmak isterseniz, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bir Enes'eno'Helvacı ve Özgür'Absolut'Usluel ortaklığıdır.

Saygılarımla,
Enes Helvacı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Profocionun isim babası ve ilk hosting alan müşterilerinden biri olarak bişiler yazalım ::

Bi defa herşey düzgün çalışıyo ve hızlı
zaten bildiğiniz gibi Doyanakadar da orda host ediliyo. fiyatları makul gibi göründü bana.
Ayrıca bi problem oldumu direk ilgileniyo eno .
kısacası güzel bir hıstişng şirketi sağlam.[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun eno, absolut. hayırlı işler :)[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki:
Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!
Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hersey iyi guzelde biri bana bu datacenter olayini aciklasin. bakiyorum internette aratiyorum, oradakinin yazinin aynisi daha bircok sitede cikiyor. Cidden boyle bir datacenteriniz var mi, yada Hosting yapan sirketlerin hepsi bu ibareleri kullanmakta ozgurmu? Mantikli dusununce bu tur bir baglantinin aylik kirasi en az $1,000,000.

Our datacenter connects to the Internet by six GIG-E (1,024 Mbit each), ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s3ns3i, 06 August 2003 22:35 tarihinde demiş ki:
Hersey iyi guzelde biri bana bu datacenter olayini aciklasin. bakiyorum internette aratiyorum, oradakinin yazinin aynisi daha bircok sitede cikiyor. Cidden boyle bir datacenteriniz var mi, yada Hosting yapan sirketlerin hepsi bu ibareleri kullanmakta ozgurmu? Mantikli dusununce bu tur bir baglantinin aylik kirasi en az $1,000,000.

Our datacenter connects to the Internet by six GIG-E (1,024 Mbit each), ...


Sensei merhabalar.

Evet, sunucularımız bu datacenter da. Orada özellikleri anlatılan datacenter ın adı EV1. Bir başka deyişle, Dünya'nın en iyi datacenterlarından birsi. Bu datacenter ile birlikte çalışan pek çok firma var. E normal olarak bir varlığı anlatırken hep aynı kapıya çıkılır. Tekrar belirtiyorum. Sitemizde bahsi geçen datacenter ı kullanıyoruz. Bu arada verdiğin url, magrus.com. Sahibi olan kişi çok yakın arkadaşımdır. (3 ortaklar. Biri ve kurucusu türk) Onların da sunucuları EV1 datacenterında. [hline]Profocio Hosting

[Bu mesaj Eno tarafından 07 August 2003 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eno oncelikli olarak Our Datacenter demekle, "our servers reside in a Datacenter as follows" demek arasinda daglar kadar fark var. Benim belirtmek istedigim nokta bu idi. Host forumlarindan birinde ne guzel soylemissin bir tane dedicated makinamiz var EV1 datacenterinda diye. Hem ben sizi kotulemek icin yazmiyorum bunlari sadece daha isin basinda yanlis baslamayin diye soyluyorum.

Ikinci olarak da benim resmi konular diye bahsettigim Privacy Statement, Terms of Services gibi sayfalarin baskalarindan alinip kullanilmasi. Insallah ileride basiniz agrimaz, malum yurtdisina calisicaz diyorsun, es kaza buradaki sirketlerden biri ile calisip bir de dispute a dusersen cok kotu durumda kalabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etme Sensei. İyi niyetinin farkındayım. Sitede bir satır bile olmaması gereken yazı bulunmuyor. 2 günde yurtdışından ve yurt içinden pek çok talep geldi. Her halükarda, geri ödeme garantisi ile çalışıyoruz. Orada gördüğün tüm yazılarda, eğer ki kaynak kullanılmış ise, mutlaka izni alındı. Ayrıca TOS için bahsettiğin siteler kullanılmadı. Magrus yöneticisiyle yaptıgımız anlaşma doğrultusunda, magrus.com sitesi kaynak alınarak hazırlandı.

Bu arada, daha dün bizden hosting almak istemişken, ASP desteğimiz olmadığı için alamamıştın. Dün, Profocio da bir sorun bulamıyorken, bugün böyle sorunmuş gibi gördüğün şeyler olması düşündürücü. Ayrıca, bu işe o kadar da yeni değiliz. Mayıs ayının başından bu yana çalışılıyor Profocio için.

Tekrar belirtmekteyim. Sitede bulunmaması gereken, bir satır yazı bile yok. :)[hline]Profocio Hosting

[Bu mesaj Eno tarafından 07 August 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh, parayı gelip eline vericem eno vefakat daha vakit ayıramadım siteye falan.. gelip eline verecem o derece hevesliyim. :p
ayrıca anasayfadaki ingilizce'yi falan beğenmedim, kurumsal bir ingilizce değil daha çok geyik muhabbeti yaparken rastladığın oxford'lu bir geek'in kullandığı ingilizce'ye benziyor, imla falan hak getire v.s.
vaktim olduğu zaman yardım ederim dili falan elden geçirirsiniz. daha profesyonel gözükmesini sağlarım anasayfanın. ha tasarım güzel değil mi?
bence güzel, temiz, eyecandy v.s.[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan!
DAMN IT!
//radiant victor!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi çok güzel gözüküyor, hem aradığım hizmeti makul fiyata alacakmışım gibi geliyor bana hem de eno ve absolut'a kazandıracağım için seviniyorum..
biraz daha albenili bir ingilizce kullanılabilir, kasıtlı birebir muhabbet ediyormuş gibi bir dil kullanılabilir sitede, şimdiki hali kötü..[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan!
DAMN IT!
//radiant victor!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

>>More about our hosting plans.
>>FOR BUY NOW CLICK HERE
eno utan yahu anadolu lisesi mezunusun, bu ne?!?
ahanda alternatif (!!) buna;
WERY GOOD QUALITY HOSTING WE BACKUP 5 TIMES A DAY DURING NAMAZ TIMES! HELAL HOSTING! TURKISH DELIGHT HOST! HOLY HOST!! :P[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan!
DAMN IT!
//radiant victor!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim tasarımını yaptığım 6-7 site var devamlı güncellenen bunları sizin şirketinizde destek olarak barındırmak isterdim ama mesela progen'in sağladığı destek ve hizmetleri şuan için pek bana sağlıyamıyacaksınız gibi geldi. Umarım en kısa zamanda kendinizi geliştirip, güzel bir noktaya gelirsiniz.[hline]5
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...