BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Daha Önce Açılan Konu Oyun daha önce açılmış ama 1 yıl önce kadar :P Oyun çizgi groman grafikleriyle oynuyoruz.Oyunun Özellikleri : Hikayeler Oynayış tarzında hikayeler yayınlayabileceksiniz. Dynamic dialogue Emote ler kullanarak hem oyuncularla hemde NPC lerle iletişime girebileceksiniz. Believable NPCs Her NPC kendi kişiliğine sahip olacak. Evolving game world Demokratik oylarla ve oyuncuların hareketleriyle, gelişen bir dünyada oynayacaksınız. Personalized characters Karakter yaratık geliştirme. Flexible skill system Skilleri seçip birbiriyle karıştırabileceksiniz (kombine ediceksiniz) 3D comic book style graphics 3d çizgi roman görüntüleriyle çizgi roman havasında oyun oynamak.Oyun İçinde Administration Koloni sahibi olup kaynakları yönetebilirsiniz. Crafting Kendi eşyalarını yaparak ün ve yetenek kazanabilirsiniz. Politics Koloni sistemini kullanarak kendi fikirlerinizi yayınlayabilirsiniz. Projects Co-operate to complete large scale work projects. Repairs Acil şeylerde kolonilerde tamir etmek. Research Hastalıklar ve kaynaklar için araştırmalar yapıp daha iyisini bulabilirsiniz. Rings Kendi arkadaşlarınızla birlik olabilirsiniz Trading Bir çok trade işlemi yapabilirsiniz. [spo1=SS][/spo] Beta-testing: Feb 1st, 2006 Çıkış tarihi: April 3rd, 2006Sitesi[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 wery look good :P :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tam olarak ne yapıyoruz oyunda ?[signature][hline]GW: Marsin Coldblood L7 W/Mo (aç-sil-yeniden aç döngüsüyle 8.character oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Daha betası bile açılmadı pek bi bilgim yok ama action mmorpg olabilir pek bi bilgim yok :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Savaş olmayacak sanırım, bilim milim ile engelleri aşacaksınız diyordu combat lafı hiç yoktu. Büyük ihtimalle a tale in the desert gibi olacak.[signature][hline]GW: Marsin Coldblood L7 W/Mo (aç-sil-yeniden aç döngüsüyle 8.character oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sanmam savaş olur :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar